Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Arra vagyok kíváncsi hogy más...

Arra vagyok kíváncsi hogy más is ennyire hülye mint én? Ennyi terhességi tesztet venni?

Figyelt kérdés

Még nem sikerült a baba,de rengeteg tesztet megcsináltam már .

Számokban kifejezve kb .: 80 db körül lehet . (2 év alatt)

Egyszerűen vagy a testem produkált olyan tüneteket hogy csinálnom kellett , vagy pedig én nem bírtam ki hogy ne csináljak .

Nagyon dili vagyok ?

2013. aug. 19. 09:36
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Szerintem én rosszabb vagyok. Én nem szeretnék gyereket, de kéthetente tesztelek, hogy ugye nem sikerült be véletlenül. Amikor akartunk gyereket, akkor meg nem mertem tesztelni... Szóval, nem, nem hiszem, hogy normálisak vagyunk.
2013. aug. 19. 09:39
 2/33 A kérdező kommentje:
Azta ! Akkor megnyugodtam ! :) :)
2013. aug. 19. 09:40
 3/33 anonim ***** válasza:
Az évi 40 Teszt!!! te jóóó ég!!! szerintem kicsit nyugodj le! ha havi 1 max 2 tesztre redukálnád le az normális lenne :) nagyon rágörcsölsz és lehet hogy álterhességi tüneteket produkálsz... nem vagy dilis egyébként, csak nagyon szeretnéd már ha te is átélnéd hogy pisi után pozitív :) szóval nyugggiiii :)
2013. aug. 19. 09:42
 4/33 A kérdező kommentje:

Szóval ezt nevezik "rágörcsölésnek" ? :)

Van benne valami . :)

Ne is menjünk abba bele hogy mennyire nagyon szeretném ha végre 2 csík lenne a teszten .

Sokszor eljátszok a gondolattal , hogy fogom a páromnak elmondani , illetve én hogy reagálhatok majd rá .. stb . ilyenek . Persze , ezek majd spontán fognak jönni , de mégis olyan jó eljátszani a gondolattal :)

2013. aug. 19. 09:46
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én megértlek :) minden hónapban nemvart előtt már teszteltem,persze negatívat.Közbe ugye a sok sírás ragorcsoles.A hülye tünetek amiket produkáltak hónapról hónapra.Azt mondja a párom múlt héten Te,marhara ággaskodnak a melleid,veszek neked tesztet.Mondom neki minek,3évig nem sikerült,semmi tünet,felesleges.Erre tegnap este megcsinalom a tesztet es pozitív,kegyetlen erős pozitív.Azóta nem hiszem el,hogy ilyen szerencsések lehetünk.Szerdán megyek orvoshoz.De semmi tünetem.Neadd fel.!!!
2013. aug. 19. 10:14
 6/33 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked kismama ! :)

Ez aranyos kis történet , köszi hogy megosztottad velünk . :)

Jó egészséget !!!!!! Örülök nektek ! :)

2013. aug. 19. 10:17
 7/33 anonim ***** válasza:
Én meg az ellenpélda vagyok, egész eddig 4 tesztet lőttem el, ebből 3 végződött terhességgel. Én mindig csak vártam-vártam, hogy megjöjjön, és amikor már két hete nem jött meg, akkor vettem csak tesztet, akkor is megvártam a másnap reggelt. Én így mertem csak hinni a tesztnek. Mikor doki látott, mindig már 8 hetes terhes voltam legalább. Sok sikert kívánok azért, de ennyire szerintem ne görcsölj rá :-)
2013. aug. 19. 13:30
 8/33 anonim ***** válasza:

Szia,

Ne aggódj, én rosszabb vagyok :)

Az elmúlt két évben kb. 150 tesztet használtam, eleinte csalódott voltam, mára hozzászoktam a negatív eredményhez, az lenne a csoda, ha egyszer pozitív lenne.

Cukros vagyok, ezért már a nem várt előtti napokban elkezdek tesztelni, de inkább már csak "hobbiból", nem is reménykedem, s mivel 50 Ft-ért veszem darabját, még azt sem mondhatom, hogy drága mulatság.

Remélem hamarosan nekünk lesz igazi okunk a tesztelésre.

Sok sikert!

2013. aug. 19. 21:12
 9/33 A kérdező kommentje:

El se hiszem . Azt gondoltam erre a kérdésemre "köpködő" válaszok fognak érkezni .

Megdöbbentő dolog olvasni , hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal .

Ne adjuk fel , ott lesz az a 2 csík ez biztos !!!!

Addig lehet még meg kell csinálnunk valamennyi tesztet , de nem szabad feladnunk . Nekem is csalódás minden egyes teszt amit megcsináltam , de ennek ellenére hiszem hogy sikerülni fog a baba . :)

Valami pozitív tesztel , írja meg ! ! ! :) Jó éjt !

2013. aug. 19. 21:50
 10/33 A kérdező kommentje:
Jav.: Valaki .. ;)
2013. aug. 19. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!