Arra vagyok kíváncsi hogy más is ennyire hülye mint én? Ennyi terhességi tesztet venni?
Még nem sikerült a baba,de rengeteg tesztet megcsináltam már .
Számokban kifejezve kb .: 80 db körül lehet . (2 év alatt)
Egyszerűen vagy a testem produkált olyan tüneteket hogy csinálnom kellett , vagy pedig én nem bírtam ki hogy ne csináljak .
Nagyon dili vagyok ?
Szóval ezt nevezik "rágörcsölésnek" ? :)
Van benne valami . :)
Ne is menjünk abba bele hogy mennyire nagyon szeretném ha végre 2 csík lenne a teszten .
Sokszor eljátszok a gondolattal , hogy fogom a páromnak elmondani , illetve én hogy reagálhatok majd rá .. stb . ilyenek . Persze , ezek majd spontán fognak jönni , de mégis olyan jó eljátszani a gondolattal :)
Gratulálok neked kismama ! :)
Ez aranyos kis történet , köszi hogy megosztottad velünk . :)
Jó egészséget !!!!!! Örülök nektek ! :)
Szia,
Ne aggódj, én rosszabb vagyok :)
Az elmúlt két évben kb. 150 tesztet használtam, eleinte csalódott voltam, mára hozzászoktam a negatív eredményhez, az lenne a csoda, ha egyszer pozitív lenne.
Cukros vagyok, ezért már a nem várt előtti napokban elkezdek tesztelni, de inkább már csak "hobbiból", nem is reménykedem, s mivel 50 Ft-ért veszem darabját, még azt sem mondhatom, hogy drága mulatság.
Remélem hamarosan nekünk lesz igazi okunk a tesztelésre.
Sok sikert!
El se hiszem . Azt gondoltam erre a kérdésemre "köpködő" válaszok fognak érkezni .
Megdöbbentő dolog olvasni , hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal .
Ne adjuk fel , ott lesz az a 2 csík ez biztos !!!!
Addig lehet még meg kell csinálnunk valamennyi tesztet , de nem szabad feladnunk . Nekem is csalódás minden egyes teszt amit megcsináltam , de ennek ellenére hiszem hogy sikerülni fog a baba . :)
Valami pozitív tesztel , írja meg ! ! ! :) Jó éjt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!