Arra vagyok kíváncsi hogy más is ennyire hülye mint én? Ennyi terhességi tesztet venni?
Figyelt kérdés
Még nem sikerült a baba,de rengeteg tesztet megcsináltam már .
Számokban kifejezve kb .: 80 db körül lehet . (2 év alatt)
Egyszerűen vagy a testem produkált olyan tüneteket hogy csinálnom kellett , vagy pedig én nem bírtam ki hogy ne csináljak .
Nagyon dili vagyok ?
2013. aug. 19. 09:36
11/33 anonim válasza:
Mindket terhessegemnel havi 30 ezer korul koltottem tesztre, igaz clerbluek voltak es hasonlok. Mindig megfogadtam, hogy menzesz kimaradasaig varok es ugy tesztelek, ezert csak 2-3 tesztet vettem eloszor, aztan peteeres utan 7-8 . napon mar nem birtam es ugy vettem kilo szamra. De hamar osszejott, igy csak par honapig volt ez a teszt orulet:) Meg hozzatartozik, hogy nagyon szerettem tesztelni:)
12/33 anonim válasza:
Mi november óta próbálkozunk,nálam azért havi 2 tesztnél nem megy el több,az is csak ritkán.De a férjem már azt sérelmezi,hogy minden hónapban veszek.Bár most már pozitív teszt láttán sem tudok megnyugodni...
13/33 anonim válasza:
Én már 2 éve minden hónapban ellövök vagy 5 tesztet. Épp ma is, pedig még van 4 napom a mensiig. Persze negatív és negyedóránként nézem kiguvadt szemmel, hogy hátha mégis látok második csíkot... :)
14/33 anonim válasza:
Perzse,ne érezd magad rosszul.Van pár rosszindulatú okostojás,akik nem bírják ki h beszóljanak és nők ezrei akik titokban napi 2-3 tesztet ellőnek.Nah. Én is, ez a "hobbim". csak sajna én is,a ciklus első 3 hetében normál átlagos nő vagyok az utolsó hétben megveszek és csíkokat lesek ehh. (pedig van 2 fiam már :) most is ovu jósteszteltem ami erősödő poz,erre egy mai hcg meg neg,na tessék)
15/33 anonim válasza:
Azért jó olvasni hasonló bogarasokról :) imádom a teszteket,persze a kétcsíkosat főleg.
16/33 A kérdező kommentje:
:)) ma is csináltam 1-et. (-) :(
2013. aug. 24. 19:40
17/33 anonim válasza:
Nekem meg halványul az ovu teszt és a tüneteim is múlnak.meg fog jönni,ez van.
18/33 anonim válasza:
Nyugi,nálam havi 10-15 db az átlag.....:D egy éve próbálkozunk,számolj :)
19/33 A kérdező kommentje:
Jesszus ! Havi 10-15 ? :)
Hát akkor asszem én be is fogom a szám. :)
Mit mondjak , szépen megélnek belőllünk a tesztek forgalmazói . :(
Én azt mondom vigyük csődbe őket ! Hajrá , meglesz a két csík !!!!! :) Szurkolok mindenkinek !
2013. aug. 27. 12:44
20/33 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!