Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Arra vagyok kíváncsi hogy más...

Arra vagyok kíváncsi hogy más is ennyire hülye mint én? Ennyi terhességi tesztet venni?

Figyelt kérdés

Még nem sikerült a baba,de rengeteg tesztet megcsináltam már .

Számokban kifejezve kb .: 80 db körül lehet . (2 év alatt)

Egyszerűen vagy a testem produkált olyan tüneteket hogy csinálnom kellett , vagy pedig én nem bírtam ki hogy ne csináljak .

Nagyon dili vagyok ?

2013. aug. 19. 09:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
(ja ez ovu teszt,jósként)
2013. aug. 27. 13:53
 22/33 Eleonóra Nagy válasza:
Szerintetek az ovu teszt megbízható? Mi már régóta próbálozunk, de semmi. Pedig a teszt szerint ovulálok pár napig.... :(
2013. aug. 27. 14:17
 23/33 anonim ***** válasza:

Na várj, akkor én vagyok a másik véglet. Soha nem láttam, használtam, fogtam tesztet. Mikor nem jött meg két hete (tudatosan nem védekeztünk), és mentünk tesztet venni, azt se tudtam, milyen kell.

Utána azt sem tudtam hogy kell használni. Az ablakosra, én nem rápisiltem, hanem egy tálkába és ott balf..oskodtam.....tiszta ciki :))))

Na, akkor ki a dili???

2013. aug. 27. 14:43
 24/33 anonim ***** válasza:

Nahh, én sem vagyok egy havi 1-2 db. os tesztelő...

Most rendeltem múlthéten 15 db-ot a netről, jó mondjuk csak 70ft darabja, de kb .már csak pár db van a csomagból. S rá szólok magamra, nahh, aztán ma már ne többet, csakis reggeli elsőből :) De persze nem bírom ki. Tegnap mit csináltam ? Megint rendeltem, nehogy úgy maradjak, hogy ne legyen itthon, mikor aztán nekem azonnal kell tudnom mi is a helyzet odabent :):)

2013. aug. 27. 14:55
 25/33 A kérdező kommentje:

Jót mosolygok csajok . :))

Én is most néztem a Vaterán teszteket ,a lig várom hogy fizu legyen , rendelek egy adaggal . :)

Amúgy most olvasgatom ezt a cickafark+palástfű tea módszereket , azt írják páran hogy ez jó dolog ...

2013. aug. 27. 15:17
 26/33 anonim ***** válasza:
Lányok,ebayezzetek,a vaterás 70 ftos teszt ebayen 20 ft.(1 dollár,azaz 225 dollár 10 db)
2013. aug. 27. 15:31
 27/33 anonim ***** válasza:
Ovu teszt szintén.
2013. aug. 27. 15:32
 28/33 anonim ***** válasza:
40%

Én csak 2 tesztet csináltam, az elsőt a várt menzesz reggelén, mert iszonyúan fájt a fejem, de egy megérzés nem engedte, hogy magamba tömjek egy marék gyógyszert. Annyira halvány pozi lett, hogy 4 nap múlva csináltam még egyet. Az erős pozi lett. Sajnos a 8. héten elvetéltem.

Én azt tanácsolom, hogy hallgass a belső hangra, a terhességet megérzi az ember. De ne a remény hangját halld meg, mert az félrevezet. Tudni fogod, mikor vagy terhes, teszt nélkül is. Én se hittem el, mikor mondták, de tényleg így van.

2013. aug. 27. 21:16
 29/33 anonim ***** válasza:
Hát csajok benneteket olvasva én nem is vagyok annyira rápörögve a dologra :), pedig 4 éve nem védekezünk, igaz csak idén kezdtem dokikhoz járni. Ha késik 1 napot, akkor szoktam egy tesztet ellőni és kész. volt 1 hónap, amikor 3 tesztet is elhasználtam, de mivel nagyon rossz érzés volt látni az 1 csíkot, így most már ezt nem csinálom.
2013. aug. 28. 09:07
 30/33 A kérdező kommentje:
Te csinálod jól ! :)
2013. aug. 28. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!