Azok, akiknek sokáig nem jött össze a baba (min.2 év), mit éreztek, amikor meglátták a pozitív terhességi tesztet?
köszönöm a válaszokat! Örülök az örömötöknek!
Kedves utolsó, sajnálom, ami történt. Remélem azóta lett másik babád!
Sajnos nem, de most megyek 2.lombikra :)
Kívánom, hogy hamar babásodj Te is :)
2 ev es 6honap utan lett pozitiv a teszt.
Gorcsolt a hasam, mint mensi elott, delutanra mar teljesen feladtam es rapisiltem a tesztre. Amikor feljott a kontroll csik, es nem lett meg egy, mondom:jo, akkor ennyi volt. Kitettem a tesztet az a haloban az asztalra, kimentem kidobni a dobozt, poharat, es mire visszaertem, ott volt a masodik csik. Ugy sirtam, hogy alig birtam abbahagyni.
#5 a legjobbakat kívánom neked!
#6 kicsit bele libabőröztem :)
Bocsi, hogy leírom ide!
Mi a párommal már 2 éve próbálkozunk sikertelenül! El sem tudom hinni, milyen érzés lehet pozitívat tesztelni...! De az olvasottak alapján, elöntött egy érzés és könny szökött a szemembe!
Sajnos annyi negatívat teszteltem, hogy most még nem hiszem el, egyszer majd nekem is sikerülhet! :(
Olyan jó olvasni ilyen pozitív élményeket, erőt ad és talán egyszer majd Én is, Mi is átélhetjük ezt az érzést!!! :)
Gratulálok a "kis mamiknak", jó egészséget és boldog babavárást kívánok!!! :)
Kérdezőnek és a 2.lombikra készülőnek, kitartást és mielőbbi boldog, egészséges babásodást kívánok!!! :)
"K"
Koszi, es hidd el, Neked is sikerulni fog!!!!!
6-os. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!