A mensim 10 napot késett (általában 28-30 napos ciklusaim vannak), majd megjött, de csak két napig tartott és barnás volt. Lehet hogy terhes vagyok?
Köszönöm a válaszod:) gyüjtök egy kis erőt ehez a teszthez.
Tudom hogy ez megadná a választ !
Köszönöm a te válaszodat is. Mindenképp fogok tesztelni, tisztában vagyok hogy nem láttok belém :) csak másfél éve próbálkozunk és egyszerűen nem jön össsze, és már túl vagyunk a kivizsgáláson is én is párom is egészségesek vagyunk és semmilyen egészségügyi, vagy hormonprobléma nem áll fent egyikünknél sem :( és valahogy még sem akar jönni.
Ezért félek nagyon a csalódástól mert már annyiszor volt már benne részem, és bár a párom eddig minden - terhességi tesztnél azt mondta, hogy ne csüggedj, majd lesz pozi is, még is látom rajta is a csalódottságot is. :(
És milyen irónikus az élet egyesek mindent megadnának egy negatív tesztért, én pl. mindent megadnék csak lenne már egy haloványka második csíkom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!