Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Azok, akiknek sokáig nem jött...

Azok, akiknek sokáig nem jött össze a baba (min.2 év), mit éreztek, amikor meglátták a pozitív terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
(Tudom, hogy az anyukákban eléggé nagy a közlési vágy, ha gyerekről, vagy terhességről van szó, így biztos azok is akarnak írni, akik 2 évnél kevesebbet próbálkoztak, de kérem ne tegyék! Köszi.)

2013. júl. 11. 14:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kedves "K", köszi és viszont kívánjuk!

Teljesen megértelek! Én is úgy vagyok a pozitív teszttel, mint a párizsi Eiffel toronnyal; tudom, hogy van ilyen, és rengetegen látták is, de én még soha! :)

Azért is írtam ki a kérdést, hogy kicsit átéljem a hasonszőrűek örömét.

2013. júl. 12. 20:33
 12/16 anonim ***** válasza:
3 év után sikerült. Igazából sejtettem, hogy sikerülhetett, de nem akartam beleélni magam. Nagyon örültem, de féltem is, hogy mi lesz, ha mégis megjön (egyszer volt ilyen), és nem igazán tudtam örülni csak aggódtam hetekig. Aztán láttam a szívhangot és akkor kezdtem megnyugodni.
2013. júl. 12. 21:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Van, aki évekig "harcol" egy babáért, más meg kukába, vécébe, pöcegödörbe dobja...
2013. júl. 12. 23:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekünk is 2 év után sikerült a 3. Clostilbegytes hónapban.El sem hittem.Nem sokkal később hívott a férjem,hogy teszteltem e már és mi lett az eredmény.Elmondtam neki.Soha nem felejtem el amit mondott:"Ne b..d már meg!" Ő sem fogta fel :D
2013. júl. 14. 21:39
 15/16 A kérdező kommentje:

:D De romantikus!

Gondolom az első "sokkhatás" mondatta vele!:)

2013. júl. 15. 23:05
 16/16 anonim ***** válasza:

14-es vagyok

Igen biztosan :D

2013. júl. 16. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!