Lehet olyan, hogy terhes vagyok és a testhő 36,3 - 36,7 között ingadozik? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Ebben a ciklusban még nem volt peteérésem.Az előző menstruációm nem fájt, 8 napig tartott.
2013. aug. 13. 18:04
 1/4 anonim válasza:
Szia, hogy érted azt, h még nem volt pé-ed? hanyadik napon vagy? miért gondolod, h terhes lennél?
2013. aug. 13. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:

ha az előző menszesz óta nem volt peteérésed (és ezt biztosan tudod), akkor nem termékenyültél meg, tehát nem vagy terhes.

a 36,7 hő azonban utalhat megemelkedett hőre, tehát ott lehet, hogy volt péd, csak nem tudsz róla...

2013. aug. 13. 21:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Ebben a ciklusban még nem volt peteérésem, 10 nap múlva (nem) kell megjönnie. A 36,7 az csak 1-2 napig volt, s nem egymást követő napon. Már megfigyeltem, hogy ha nekem van peteérésem, akkor a testhő általában 36,7-37 között ingadozik 14 napig. Most pedig nem tudom hogyan kezeljem ezt az új helyzetet.
2013. aug. 14. 06:27
 4/4 anonim válasza:
Igazából nem értem, h mire vonatkozik a kérdésed.Továbbra sem tiszta, h miből gondolod, h terhes lennél? ha 8 napig rendesen megvolt akkor az előző ciklusban nem eshettél teherbe, most meg ugye peteérésed sem volt (bár ez a hőből így egyáltalán nem következik, a hőből csak úgy lehet következtetni, h utána hirtelen leesik, majd 5 napon belül újra felmegy a hő), tehát valójában mi a kérdés?
2013. aug. 14. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!