Miért nem leszek terhes, már fél éve próbálkozunk és nem sikerül?
Figyelt kérdés
Van egy 13 éves lányom és most párommal szeretnénk egy közös babát de sajnos nem jön össze.Figyelem a peteérést is de hiába.Gondoltam most már elmegyek nőgyógyászhoz és kivizsgáltatom magam.Ebben az esetben milyen Vizsgálatokat csinálnak?2013. aug. 9. 09:35
1/8 anonim válasza:
sima nőgyógyászati vizsgálat. Amit még kéne majd az hormon vizsgálat, de én azt ajánlom neked hogy ezt inkább endokrinológussal csináltasd mert ez rá tartozik nem a nőgyógyászra.
2/8 anonim válasza:
A kivizsgálást a párodnál is célszerű megejteni, nemlehet tudni, hol van a gond.
3/8 anonim válasza:
Pároddal kezdjétek, az ő vizsgálata a legkevésbé kellemetlen.
Hány éves vagy?
4/8 A kérdező kommentje:
Én 34 éves vagyok,de úgy hallottam hogy először nekem kell kivizsgálásra menni.
2013. aug. 10. 12:45
5/8 anonim válasza:
nagyjából egyszerre szokták, annyi hoyg eneked több vérvétel kell neki meg csak egyszer mintát adni. Egyenlőre ennyi kell aztán majd késöbb lehet tovább menni.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 10. 16:24
7/8 anonim válasza:
Mi is próbálkozunk egy ideje, de most nagyon sok helyről hallottam már, hogy Gyuri bácsi teája segített olyanoknak is akik már minden vizsgálaton voltak és évekig próbálkoztak, igy most megrendeltem a netröl. Most kezdtük el inni, majd beszámolok.
8/8 A kérdező kommentje:
Én most a Méhpempőt próbálom ki,állítólag az is bevált recept,a teáról még nem hallottam de hogyha bejön akkor én is kipróbálom.Sok sikert.
2013. aug. 21. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!