Mennyi a normál testhő napközben ha valaki terhes ill. Ha valaki nem?
Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 15:10
2/7 A kérdező kommentje:
Hiába keresgélek, mindenhol a reggeli hőt írják...
2013. febr. 12. 15:25
3/7 anonim válasza:
Mert a reggeli hő a mérvadó, nem a napközbeni. Azt sokminden befolyásolhatja, a környezet, a fizikai aktivitás, stb. A napközbeni hő tök lényegtelen. De a reggelinek is csak akkor van jelentősége, ha rendszeresen méred, nem csak egyszer, mert akkor nincs viszonyítási alapod, hiszen mindenki más. Amúgy meg a hőmérőzés nem a terhességet hivatott megállapítani, hanem az ovulációt. Ha azt szeretnéd tudni, hogy terhes vagy-e, akkor inkább tesztelj.
4/7 anonim válasza:
En ugy vettem eszre mikor vegre sikerult(5 ev utan,kivizsgalasok:jo ertekekkel) hogy nem esett le a homersekletem mensi elott mint addig,hanem felment a reggeli hom 37,3ra...:D Akkor teszteltem..:D 13 hetes kismama
5/7 A kérdező kommentje:
Hát a reggeli hőt azt tudom mennyinek kell lennie, én a napközbenire lennék kíváncsi!
2013. febr. 12. 19:29
6/7 anonim válasza:
Utolso vagyok,nekem most terhesen is normalis 36,4-7 a hom..Csak azert tudom mert parszor megfaztam es mertem nehogy lazas legyek..De napkozben felesleges merni ahogy elottem is irtak mert az nem mervado..
7/7 anonim válasza:
Nincs ilyen,hogy kell! Ez egyéni!
Nekem pl. 10 hetesen emlékszem 36,6 volt, tehát nem valami magas!
Meg tényleg felesleges mérni, mert elég,ha már kicsivel intenzívebben mozgott az ember és fel is ugrik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!