Mist akkor normails vagy sem?
Egyrészt nem mindenkinek sikerül, ezen az oldalon olvashatsz sajnos sok olyan történetet, ami azt írja le, hogy nem sikerül.
Másik. Ha józan eszemmel gondolkodok, akkor az alacsony progi szint és a dupla prolaktin bizony nem túl jó. A prolaktin hormon gátolja a peteérést, így a teherbe esést, szóval az endo dokinak hinnék. Azért két év óta előbb elküldhettek volna egy hormon vérvételre, mert ez egyszerű gyógyszerrel beállítható és pikk-pakk jöhet a baba. Ha csak ennyi a baj, akkor nincs okod a bőgésre. Van akinek emellé elzáródott petevezetője plusz IR-e van és Ő sem adja fel! Szóval csak légy pozitív és jön a baba. Az endodkoi beállítja majd a gyógyszert és az segíteni fog!
Keress másik endokrinológust!
A prolaktin sokszor akkor is akadály ha a fenti határérték közelében van. Viszont a gyógyszer akár 2 hét alatt leviheti, az sem baj ha 0.
Ne add fel! Tudom nagyon nehéz!
Nekünk 2,5 év után sikerült.
2 év után diagnosztizálták: PCO+IR, hiofízis adenoma, magas prolaktin, enyhén hátrahajló méh, férjem spermaszáma 3millió/ml...Engem elkezdtek kezelni, férjem 1 hónapig ette a fer14-et, a diagnózistól számított 6. hónapban teherbe estem. Pedig már beletörődtem a lombikba.
Minden jót kívánok, soha ne add fel!
Köszi aranyosak vagytok. Most kicsit megnyugodtam, hogy akkor lehet, hogy mégiscsak találtunk valamit.
Igazából az endokrinológus továbbküldött egy nőgyógyászhoz, aki elivileg meddőségi esetekre specializálódott. Remélem ő majd kezd valamit az eredménnyel és kezelni fog. Köszi az írásokat mindenkinek, sokat segítettetek! Köszönöm szépen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!