Baj van? Szerintetek ez normails?
Juli 11.en kellett volna megjonnie, de nem jott. Tegnap elott pozitivat teszteltem. Ma egesz nap gorcsolgete. tt a hasam es nagyon fajt a derekam. De most kb 20percig olyan szinten gorcsoltm ,h majdnem elhanytam magam..ilyen szokott lenni akkor is.
mikor megjon. Nem vereztem Nagyon felek, h baj lesz. Ja amugy hetfore van idopontom dokihoz..
Bármekkora szemét a Magne B6, nekem azt adott egy nem is akármilyen nőgyógyász.
És nem igaz, hogy amíg nem vérzel, nincs gond. A missed ab nem jár sem vérzéssel, sem görccsel, ultrahangon látszik, hogy nincs élő magzat.
És az sem igaz, hogy nem gond a görcsölés, és az sem, hogy nem kell vetéléssel dokihoz menni, mert ultrahanggal kell igazolni, hogy kiürült a méh. Mert ha szövetdarabok maradnak benned, abból jobb esetben komoly gyulladás van, rosszabb esetben vérmérgezés vagy meddőség.
Az igaz, hogy ilyenkor magnéziumot és fekvést javasolnak.
Ha vérzel is, akkor kórház.
En pont ma voltam igy, hogy annyira begorcsoltem, azt hittem, vege mindennek. Rohantam orvoshoz, szerintem holnap te is menj el, legalabb egy uh-n nezze meg, rendben vagy-e.
Amugy valoban, pihenes, fekves, magne b6, akar 3*2.
Amig nem verzel, barnazol, valamint a gorcsoles egy ido utan elmulik, tehat nem egesz nap tart es enyhul, addig nincs baj. Ezt egy eheszsegugyis baratom mondta, szerintem igaza van.
Felreertettel, nem akarok senkivel vitatkozni, leirtam a velemenyemet.
Nekem jovo het keddre volt uh idopontom, de nem akartam varni.
Mindenki maga donti el, elmegy, vagy nem.
En a magne b6-ot szedem, nekem jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!