5 hetes kislanyom eleg hasfajos. AAz ejszakat szepen vegig alussza.1-szer kel fol. Es vissza is alszik. De reggel 6-7 ora fele faj mindig mar a hasa es olyankor csak a babakocsiba van el. Normails ez? Miert pont ott?
szia!
az én lányom 7 hetes, és csak a pocimon alszik el, egész nap hurcolászom az alkaromra fektetve, így sem alszik, szopizza a kezemet, olyan erővel, hogy tiszta folt vagyok már, őt ez nyugtatja meg. Cumit ritkán fogadja csak el...
Babakocsiban sincs el egyáltalán... Csak ha hajnalban elviszem sétálni, hogy apa tudjon aludni az ordítástól. Akkor is csak a friss levegő nyomja el.
Én majd csak akkor kezdem el visszaszoktatni a kiságyába, ha már nem lesz hasfájós, addig úgy sem aludna szegénykém...
A babakocsi lágy ringatózása az, ami elaltatja a babát ilyenkor, hisz a pocakodban is végig érezte a mozgást. Érdekes, hogy nem nyugszik meg a mellkasodra téve...Vannak babák, akik sírósabbak...Meg különben is, az első párhétben minden új a babának, és talánkicsit ijesztő is, hisz eddig nem érezte a meleget, hideget, éhséget, stb.
Kitartás, nemsokára megváltozik a helyzet!Kinövi ezt a korszakot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!