Megtörtént az ovuláció/megtermékenyült a petesejt és mist mennyi idejig kell várni?
1. vagyok.
Én is olyat pisiltem ma, mert céklát ettem :)
Az nem feltétlenül pecsételő vérzés.. és a pecsételő vérzés is lehet sok mindentől.
Próbálj meg nem belelátni mindent a tested rezdüléseibe, mert nagyon meg tud vezetni (sajnos tapasztalat).
Mikorra nem várod?
Ismét első vagyok.
Lehet, hogy húgyúti fertőzésed van (lehet, hogy attól szurkál az alhasad is)... Ne haragudj, de a rózsaszín PISI - nem pecsételő vérzésre utal.
1 vagyok.
A petesejt kb. 1 hét, mire beágyazódik. Húgyúti fertőzés= felfázás. Baj, mert felszállhat a vesékre is a fertőzés. Ha még mindig vannak tüneteid, akkor érdemes meglátogatnod legalább a háziorvost. További tünetek: gyakori vizelési inger, fájdalmas, égő, csípő érzés pisiléskor. Ha emiatt van vér a vizeletedben, akkor az már elég előrehaladott történet.
A másnapi has szurkákat meg lehet, hogy a peteérésed miatt érezted. (én legalábbis mindig érzem, ha ovulálok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!