Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megtörtént az ovuláció/megterm...

Megtörtént az ovuláció/megtermékenyült a petesejt és mist mennyi idejig kell várni?

Figyelt kérdés
két oldali fájdalmaim vannak a petefészkeimnél meg a méhem felé lehet hogy vándorol a megtermékenyült petesejt?
2013. jan. 16. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy megtermékenyült? ...és mire kell várni mennyit?
2013. jan. 16. 18:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Azt hogy megtermékenyült a petesejt akkor fogod tudni, ha nem jött meg.
2013. jan. 16. 18:45
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ de ma olyan rózsaszínűt pisiltem ez baj???????
2013. jan. 16. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Én is olyat pisiltem ma, mert céklát ettem :)

2013. jan. 16. 20:08
 5/11 A kérdező kommentje:
De én nem ettem céklát! :) Lehet,hogy meg volt a pecsélő vérzésem?
2013. jan. 17. 16:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Az nem feltétlenül pecsételő vérzés.. és a pecsételő vérzés is lehet sok mindentől.

Próbálj meg nem belelátni mindent a tested rezdüléseibe, mert nagyon meg tud vezetni (sajnos tapasztalat).

Mikorra nem várod?

2013. jan. 17. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Ismét első vagyok.

Lehet, hogy húgyúti fertőzésed van (lehet, hogy attól szurkál az alhasad is)... Ne haragudj, de a rózsaszín PISI - nem pecsételő vérzésre utal.

2013. jan. 17. 17:43
 8/11 A kérdező kommentje:
az mennyire baj a húgyúti fertőzés? vagy lehet higy felvagyok fázva nem?
2013. jan. 17. 20:22
 9/11 A kérdező kommentje:
13-án volt ovulációm az este össze is bujtam a párommal és aztán másnap este is össze bujtunk, hogy biztosabb legyen a megtermékenyülés és 14-én reggelre már fájt az alhasam meg a fészkeimnél is fájt ja és ha nem gond, hogy megkérdezem hány nap alatt ágyazódik be a megterkékenyült petesejt?
2013. jan. 17. 20:32
 10/11 anonim ***** válasza:

1 vagyok.

A petesejt kb. 1 hét, mire beágyazódik. Húgyúti fertőzés= felfázás. Baj, mert felszállhat a vesékre is a fertőzés. Ha még mindig vannak tüneteid, akkor érdemes meglátogatnod legalább a háziorvost. További tünetek: gyakori vizelési inger, fájdalmas, égő, csípő érzés pisiléskor. Ha emiatt van vér a vizeletedben, akkor az már elég előrehaladott történet.

A másnapi has szurkákat meg lehet, hogy a peteérésed miatt érezted. (én legalábbis mindig érzem, ha ovulálok)

2013. jan. 17. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!