Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hysteroscopia és Laparoszkópia...

Hysteroscopia és Laparoszkópia műtétem lesz 2és fél hét múlva! Milyen volt, mit várhatok utána (gyógyulás terén)?

Figyelt kérdés
Aki már átesett ilyen műtéten az megírná tapasztalatait, élményeit!Mire számíthatok!
2013. júl. 25. 16:20
 81/97 anonim ***** válasza:

Mi a baj???

Évi

2013. nov. 15. 20:19
 82/97 anonim válasza:

Mi a szomorúság oka? Évi szorítok a genetikai vizsgálaton, hogy minden ok legyen. Nálam most nyugalom van, egy hét múlva derül ki, hogy baba van vagy gyógyszeres segítség kell.

Vica

2013. nov. 16. 07:54
 83/97 A kérdező kommentje:

Szerintetek??

A műtét után újralehet élesben csinálni és hát az első nem sikerült :( !Tudom,tudom hogy csak nem régen műtöttek és most az első azóta,hogy próbálkoztunk,de akkor is rossz volt :( !Hát ez a szomorúság oka.....

Vica,Évi hogy vagytok?!Mindenki várja az eredményeket?

Nóri

2013. nov. 17. 19:58
 84/97 anonim ***** válasza:

Nóri tudod meg olyanoknal akiknél semmi baj nem volt nekik is nehezen jöhet, nem szabad feladni,tudom hogy sikerülni fog!!! Szorítok nagyon

Nekem most a cukrom kezd alacsony lenni nem tudom miért :(( holnap megyek dokihoz

1 het múlva pedig genetikai Uh..

Évi

2013. nov. 17. 21:16
 85/97 anonim válasza:

Nóri: nem feladni soha! Gondolj arra, hogy talán még jobban rendbe kell jönni odabenn mindennek és hónapról hónapra jobb esélyed lesz a babára. Szorítok nagyon.

Évi: Minden ok lesz a genetika uh-n, gondolok rád sokat.

Én napokon belül nem várom, meglátjuk mi lesz. Majd megírom.

Vica

2013. nov. 18. 21:11
 86/97 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok a biztatást!Nagyon jól esik!Feladásról szó sincs!!!!Már jobban vagyok és tudom hogy nagyon hamar sikerül a Baba!!

Szorítok mind a kettőtöknek és jelezzetek,hogy mi újság!!!!

Jó éjt!Nóri

2013. nov. 18. 21:32
 87/97 anonim válasza:

Nekem sem sikerült ez a hónap. Most elkezdtem a pajzsmirigyhormon szedését és vasárnap meg indul a Clostyval a petesejt serkentés. December 2.-án meg ultrahangra megyek.

Vica

2013. nov. 22. 19:07
 88/97 anonim ***** válasza:

Szurkolok Vica nagyon :)))

Nekem most a tsh eléggé lement:(( 0,64

előtte szépen be lett állítva,de valószínű a babásodás miatt mnt le...

Írtam e-mailt az orvosomnak és remélem minél hamarabb ír majd.

Nóri mizu nálatok??

Évi

2013. nov. 22. 19:35
 89/97 A kérdező kommentje:

Vica :( ,tudom milyen érzés,de a gyógyszer biztos jót fog tenni,hidd el!

Évi,te meg nagyon óvatosan mindennel,gondolom veszélyeztet vagy?Dolgozol még?

Én rájöttem,hogy FŐ A NYUGALOM és semmi stressz!!!Ez nekem nagyon fontos,érzem magamon a hatást!

Én is megyek jövőhéten uh-ra és majd látjuk mi újság!

A mostani mensim,hát nem volt semmi....képzeljétek 2napon keresztül vérrögök jöttek ki belőlem különböző nagyságúak.Hát ilyen még nem volt...Majd mondom az orvosomnak és remélem mond rá valami megnyugtatót!Ez kicsit fura volt!

Most nagyon jól vagyok,vagyunk :)))))

Puszi nektek!Írjatok majd!

Szép hetet!!!!

Nóri

2013. nov. 24. 18:27
 90/97 anonim ***** válasza:

Szia Nóri

Nekem is volt amikor erős darabos vérzésem volt...

Igen veszélyeztetett vok :(( a sok betegség miatt is...

Kedden leszünk 12 hetesek a méretek alapján :) bár sose tudjuk pontosan mikor volt a megtermékenyítés .... De az biztos nem fel időben mert akkor 13 hetesek lennénk mar

Szorítok nagyon hogy jót mondjon a doki az Uh után

Évi

2013. nov. 24. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!