Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hysteroscopia és Laparoszkópia...

Hysteroscopia és Laparoszkópia műtétem lesz 2és fél hét múlva! Milyen volt, mit várhatok utána (gyógyulás terén)?

Figyelt kérdés
Aki már átesett ilyen műtéten az megírná tapasztalatait, élményeit!Mire számíthatok!
2013. júl. 25. 16:20
 31/97 anonim válasza:
Szia Nóri, Vica vagyok. A műtét utáni ébredés alkati kérdés, nekem szerencsém volt, mert mindkét műtét után hamar észhez tértem. A laparoszkópi után amikor kitoltak a műtőből már észen voltam teljesen és emlékszem is mindenre. A nagyműtétem után a megfigyelőben ébredtem, szintén teljesen tisztán. A laparoszkópia kb 40 perc volt, 20 perc lett volna csak ha minden ok, de hát akkor találták meg a sövényem, a nagyműtétem másfél óra volt, ébredés szempontjából mindkettő egyforma. Szerintem a hozzáálláson is sok múlik, ki mennyire bírja az egészet, én úgy vagyok vele, hogy ez kell a babához, meg kell tenni és hamar felépülni. Lehet, ez is segített a gyors gyógyuláshoz.
2013. aug. 10. 14:39
 32/97 A kérdező kommentje:

Köszi,Vica!

Nekem is az lebeg a szemeim előtt,hogy pici Babánk lesz!És érte megteszem! :)

Nem tudom,mit kérdezzek még!ugye nekem is eltávolítják azt a valamit ami ketté osztja a méhem,bízom,hogy csak egy sövény!Akkor kb. 1 órás tuti lesz.Szerintem majd hétfőn pár dolgot mondanak,de nem részletezik annyira a műtét menetét!

Vérképem is meg van,a véralvadás alacsonyabb mint a megszokott,de majd ők megmondják!

Már szeretnék itthon lábadozni és túl lenni rajta sikeresen! :)

Nóri

2013. aug. 10. 16:27
 33/97 A kérdező kommentje:
Sikeresen túl vagyok rajta :) !
2013. aug. 12. 16:18
 34/97 anonim ***** válasza:

:)) es hogy vagy???vNnak fajdalmaid???hogy csináltak???mJd ha tudsz írj.jobbulast

Évi

2013. aug. 12. 21:36
 35/97 Manka68 ***** válasza:

Én is várom a fejleményeket!

:-)

2013. aug. 13. 04:20
 36/97 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nyugodtan menj be és minden rendben lesz!Hallgass a nővérekre és az orvosra!

Hétfő reggel felvették az adataim,"bátorító bogyó",köpeny csere és ha szükséges borotválás!Juhéééé,nem volt beöntés!!!Majd vártunk,úgy volt hogy délben műtenek de egyik pillanatról a másikra 10kor bevittek a műtőbe.Időm nem volt izgulni.Így nagyon jó volt.

Műtőből annyira emlékszek,hogy szuri a kezembe,felfektettek az ágyra,kezeimet kikötötték és jött a fekete maszk és utána már csak arra eszméltem hogy a szobámba vagyok!Pihi ezerrel,de sokszor fent voltam.

A torkom fáj még egy kicsit,illetve a köldököm a hasam egy kicsit!Óvatos mozgás és sok pihenés!

De sikerült a műtét.A méhem teljesen ketté volt választva egy sövénnyel,az kiirtva,jöhet a baba!Most már van hol megtapadni és ki is tudom hordani.Bár nem olyan a méhem mint egy átlagos nőnek így sem,de az a lényeg hogy ott tudjon megtapadni a Baba és szépen fejlődjön ameddig kell!

Plusz a bal oldali beleim hozzá tapadtak a hasfalhoz és medencémhez,régi gyulladás következménye lehet,ez is kipipálva!Volt mit csinálnia,de ügyes doki!Varrat szedés hét vége felé!

Nagyon tartottam tőle,de higgyétek el aki még nem esett át rajta,ki lehet bírni,főleg ha a Baba a cél!!!!!2 vérzés megvárása és utána próbálkozhatunk!!!!Jheeeee!!!!

Most már itthon vagyok és pihenek!

2013. aug. 13. 20:20
 37/97 anonim ***** válasza:

Nóri örülök hogy sikerült :)) pihenj sokat és minden rendben lesz :))

Évi

2013. aug. 13. 21:12
 38/97 anonim válasza:

Szia Nóri, Vica vagyok! Szorítottam neked és sokat gondoltam rád! Jaj de örülök, hogy rendben volt minden! Most pihenj sokat és gyógyulj meg. Örülök, hogy neked így laparoszkópiával meg tudták oldani a sövényt. Gondolom az átjárhatósággal is akkor minden rendben volt?

Várom további híreid!

2013. aug. 15. 08:03
 39/97 A kérdező kommentje:

Évi,hidd el sokat pihenek ,nekem kell is :)!

Köszi,Vica,most már jobban vagyok!Petevezető átjárhatóságit nem csinált,mivel ha kontraszt anyagot ad,akkor nem lehet műteni,de úgy gondolja hogy ezzel minden rendben lesz!Nagyobb probléma volt a méhemmel,de most már ott is jó a helyzet!Ma 27. napra megjött a menstruációm,szerintem az :) !Időben jött!

És ti hogy álltok?

Nóri

2013. aug. 15. 11:35
 40/97 A kérdező kommentje:
Remélem mindenki jól van,el vagytok veszve :) ??!!
2013. aug. 22. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!