Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hysteroscopia és Laparoszkópia...

Hysteroscopia és Laparoszkópia műtétem lesz 2és fél hét múlva! Milyen volt, mit várhatok utána (gyógyulás terén)?

Figyelt kérdés
Aki már átesett ilyen műtéten az megírná tapasztalatait, élményeit!Mire számíthatok!
2013. júl. 25. 16:20
 61/97 anonim válasza:
Sziasztok, Vica vagyok. Most ott tartunk, hogy október 30-án megyünk megbeszélésre a meddőségi központba, egy hónapos előjegyzés van, ezt is szeptember végén foglaltuk. A 3.ciklusnapi vérvételén vagyok túl, a 20.napi lesz majd pénteken. Aztán október 20 körül nem várom a vérzést, de meglátjuk mi lesz. A megbeszélésen meglátjuk kell-e még vizsgálat és milyen segítséget kapunk. Úgy sejtem, de lehet tévedek, hogy a novemberi ciklus elején indulhat bármilyen meddőségi kezelés. Tehát azért még van két ciklusnyi esély a babának akár a természetes útra is. Alig várom már, hogy valami előrelépés legyen! Évi örülök a pozitív tesztnek és részvétem apósod miatt. Nóri veletek mi újság?
2013. okt. 8. 17:00
 62/97 anonim ***** válasza:

Köszönöm

Évi

2013. okt. 10. 18:39
 63/97 A kérdező kommentje:

Vica!Szorítok,hogy sikerüljön.A legjobb lenne ha természetes úton jönne,van még egy kis ideje a kicsinek.Lassan 20-a hogy állsz?

Évi,te,ti hogy vagytok?Orvosnál voltatok,uh megvolt mit láttatok???? :)

Köszönjük,mi jól vagyunk.Most várjuk az utolsó mensit a héten,lejárt a pihenő idő a műtét után.Utána semmi védekezés :) !

Szép napot!Nóri

2013. okt. 15. 16:02
 64/97 anonim ***** válasza:

Nóri nagyon szorítok :))) a múlt heten azt írtak le hogy pár mm-es embrió sejthető de teljes élet jelenség meg nem látható azaz pici es meg nem vert a szíve.Pemteken megyek megint remelem mar jó lesz minden.Most fajdogal a hasam mintha tégla lenne benne :)) de majd jobb lesz remelem

Évi

2013. okt. 15. 18:39
 65/97 A kérdező kommentje:

Évi!Majd pénteken már új híreket mondanak,mert már azóta nőtt a pici!Írd meg mit mondtak.Tessék pihenni is és a munkát is óvatosan,ha még dolgozol.És talán nem fog úgy fájni a hasad.Úúúúúúúúúúúúgy örülök!Nagyon sok boldogságot!

Nóri

2013. okt. 16. 16:48
 66/97 anonim válasza:
Sziasztok Vica vagyok! Múlt pénteken megvolt a második vérvételem és átvettem az előző eredményét. Hát képzeljétek fény derült arra, hogy autoimmun vagyok, azaz a pajzsmirigyem ellen a saját testem termel ellenanyagot. Ez a helyzet, ha nem kezelik súlyos dolgokhoz vezethet. Nálam szerencsére jól működik még a rendszer, és még nem kell kezelni, de sokszor ellenőriznek majd vérvétellel, hogy ha kell elkezdjék a gyógyszerkezelést. Most még tünetmentes ez a betegség (amit nem is tekintek betegségnek, mert jól vagyok), de nehezíti a teherbeesést, bár lehet azért természetes úton is baba. Én ennek ellenére szeretném, ha mesterséges segítséget azért kapnánk. Pont két hét múlva megyünk a meddőségi dokihoz, már alig várom. Összességében azért örülök, hogy végre egyenes az út a baba felé.
2013. okt. 16. 17:43
 67/97 A kérdező kommentje:

Vica!Ez nem semmi.......,de a lényeg hogy kiderült és tudnak segíteni.Hihetetlen hogy mik kiderülnek!!!A meddőségi orvos után majd el meséled,hogy mit intéztetek.Úgy látom mindent bevettek :) !Hajrá!!!!!!

Nóri

2013. okt. 16. 18:58
 68/97 anonim válasza:
Vica vagyok, igen mindent bevetünk. Kigondoltam, hogy egészségesebbé reformálom az étrendünket is és mellé bevettem a Flabélost és konditerem is tervben van. Úgy gondolom és olvastam is róla, hogy egy kis életmódváltással még később jönnek elő a pajzsmirigy bajok.
2013. okt. 16. 19:05
 69/97 anonim ***** válasza:

Vica tesómnak Hasimotója van (nekem nincs)és 3 leiden heterozigóta mint én...3hónap alatt esett teherbe és minden csak utána derült ki így mi is csodálkoztunk mert azt mondták nehezíti a teherbeesést. 5éves lesz a gyönyörű keresztfiam aki a klinikán fekszik most nagy bánatomban hasmenéssel és hányással :(((

Évi

2013. okt. 16. 20:21
 70/97 A kérdező kommentje:

Évi,úgy látom ez a hányás hasmenés ott is :( !Nálunk az oviban is e miatt sokan hiányoznak.Sőt még lázzal is párosul!Jobbulást neki!!!

Vigyi magadra!

Vica,ügyesen a életmódváltással :) !

Nóri

2013. okt. 17. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!