Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hysteroscopia és Laparoszkópia...

Hysteroscopia és Laparoszkópia műtétem lesz 2és fél hét múlva! Milyen volt, mit várhatok utána (gyógyulás terén)?

Figyelt kérdés
Aki már átesett ilyen műtéten az megírná tapasztalatait, élményeit!Mire számíthatok!
2013. júl. 25. 16:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 A kérdező kommentje:

Évi!

Tudnál abban segíteni,hogy milyen diétát,hogyan étkezel a PCO miatt?Valószínű csak van olyanom is.De majd többet ha elküld hormon vérvételre,cukorterhelésre akkor tud mondani.Az Uh-n úgy látta hogy az lehetek????De kérdéses!

Remélem ti jól vagytok,pihenj sokat!

Vica veletek mi újság?

Nóri

2013. nov. 29. 14:15
 92/97 anonim válasza:

Nálam a helyzet változatlan: a Closty kúra megvolt, most várom a jövő heti ultrahangot, hogy hány kis petécske növekszik bennem. Pont karácsonyra derülne ki, hogy babás vagyok. Nagy ajándék lenne. Nekem az ultrahangon nézik folyamatosan és látszik, hogy nem vagyok PCO-s

Veletek mi újság?

Vica

2013. nov. 29. 17:19
 93/97 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Nóri persze hogy segítek...

Vasárnap megyünk haza ott lesz rendesen tèrerom es megirok mindent.

De nyugi látod nekem is sikerült es fog nektek is :)))

Vica az biztosan nagy orom lenne karácsonyra :))

Mi voltunk a 12 hetes Uh-on mindent rendbe találtak :)most csökkentem az utrot.olyan cuki volt látni :)) húzta fel a lábat :))

Évi

2013. nov. 30. 17:56
 94/97 A kérdező kommentje:
B.U.É.K. mindenkinek
2014. jan. 1. 18:50
 95/97 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igaz a kérdés nem mostani, de én is ilyen műtét előtt állok. Jó volt olvasni a tapasztalataitokat. Azóta sikerült teherbe esnetek? Engem petevezeték elzáródás miatt műtenek. Már kétszer voltam várandós, de sajnos egyik sem maradt meg. És egy ideje nem sikerül.

2016. ápr. 19. 11:49
 96/97 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó kérdező!

Igen,nekünk sikerült teherbe esni igaz még csak most!!!

Nálunk a lelki okok voltak a legfőbb gondok,miután a műtétek is sikerültek így gondoltuk. És hát tényleg így lett,nagy elhatározás után munkahely változtatás,új személet és a Hit és a Baba tudta jönnie kell :) <3!!!

A műtét jól zajlott,azután még volt egy petevezeték átjárhatóságim,az is jól ment. De akkor csaknem akart még jönni,ezután elkezdtük a hormonokat és 2 Inszeminációnk is volt és akkor sem,majd miután mindent lezártunk és Új lapot nyitottunk,ahogy az előbb is írtam,jött a Baba :) ! Nyár végére várjuk,nagy izgalommal és örömmel!

Neked úgy látom,nem lehetett könnyű mind az amin átmentél,nagyon sok erőt kívánok. A műtét biztos sikerülni fog :) ! És Ti mióta szeretnétek Babát?

Szép estét! Nóri

2016. ápr. 22. 19:33
 97/97 anonim ***** válasza:

Nóri :) ez szupi hír :) GRATULA

Évi

2016. ápr. 30. 13:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!