Járt már valaki kineziológusnál? Amiatt hogy nem sikerül a teherbeesés?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 10:46
1/10 anonim válasza:
Én igen. Meg terhesség alatt is. Meg amúgy is. Aki hisz benne, az járjon. Ha pesti vagy és kell elérhetőség, Írok privit.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,sajnos nem Pesti vagyok..de jó lett volna.Milyen árban vannak??Annyit tudsz még segíteni??
2013. júl. 22. 19:01
3/10 anonim válasza:
Akihez én jártam 9 ezer volt 1 alkalom. Nem olcsó egyáltalán.
Hallottam olyanról is, aki "csak" 6 ezret kért, viszont én nem bántam meg, hogy ahhoz jártam akihez, mert nagyon sokat segített.
4/10 A kérdező kommentje:
Es miután voltál nála utána sikerült a terhesség???Lehet lelki dolgok akadályozzák nálam is,mert az eredményein mar jók es baba mégsincs :(
2013. júl. 22. 22:58
6/10 A kérdező kommentje:
:))
2013. júl. 23. 10:16
7/10 A kérdező kommentje:
Hátha utána nekem is sikerülne,mert most se sikerült :(((
2013. júl. 23. 10:45
8/10 anonim válasza:
Akihez én járok, ő 8000 ft kér első alkalomra. Aztán 6000ftot. Ő egyáltalán nem az a típus aki pénzéhes lenne ezért kér ennyit. Nagyon jó szakember és ember!
9/10 A kérdező kommentje:
Nekem Debrecenbe kéne olyan aki tuti jó.Remelem sikerül találni.
2013. júl. 24. 18:12
10/10 anonim válasza:
Én nem hiszek benne. Ha lelki problémáid vannak, akkor inkább pszichológushoz menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!