Babát szeretnék mit tegyek?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk párommal, sajnos nekem a menzeszem csak két havonta jött meg de most valami miatt nem maradt ki egy hónapom sem, számolgatok napokat stb. Próbálkozunk de sajna eddig semmi. Mit tegyek mi lehet a 100%-os teendőm, hogy sikerüljön? :)2013. júl. 3. 20:43
1/10 anonim válasza:
Hát ha gond van a ciklusoddal, akkor szerintem vizsgáltasd ki magad.
2/10 Kerria válasza:
1. Nőgyógyásszal konzultálni- a kimaradó menses, vagy változó ciklusnapok valamit jelezhetnek, így szerintem mindenképp menj el dokihoz. Arról nem is beszélve, hogy teherbeesés előtt jobb csináltatni a rákszűrést, mint mondjuk alatta.
2. Hogy jobban megismerd a ciklusodat, vezess hőgörbét. Pl. itt is megteheted: [link]
A hőgörbe vezetésének lépéseit/szabályait mindig tartsd be:
3. 100%-os eredmény sajnos még ezek mellett sem biztos, hisz rengeteg befolyásoló tényező van. Ne keseredj(etek) el, biztos sikerülni fog. Mióta próbálkoztok?
3/10 anonim válasza:
nekem is ugyanez volt a baj 2-3 havonta jött meg viszont akkor minden kijött... elmentem nőgyógyászhoz aki azt mondta hogy számoljam a peteérést!!!!! hogy mondhat ilyet mikor pont az a lényege hogy nincs meg rendesen? kérj beutalót endokrinológiára és vizsgáltasd ki a pajzsmirigyedet. nekem azzal volt gond és mivel nem volt rendszeres mensesem lehetetlen volt kiszámolni a peteérést... elküldtek mindenféle vizsgálatra mindegyik jó lett... és elmentem a pajzsmirigyemet kivizsgáltatni, azóta 12 hetes kismama vagyok :))))) szóvalelőször kérj vér-vizelet vizsgálatot és ha ott semmi,akkor endo! sok sikert
4/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! Eleinte arra gondoltam nem szedek gyògyszert ne csodàlkozzak a rendszertelen menzeszen. Majd eljött a napok dátumok jegyzetelése de sajna csak annyi volt a pontos hogy két havonta most màr az sem :'( Köszönöm leveleiteket remélem hamarosan sikerrel járunk. És be tartom tanácsaitokar!!!! :-)
2013. júl. 3. 21:04
5/10 anonim válasza:
Egyetértek a kettes válaszolóval, annyiban egészíteném ki, hogy a ciklusproblémádat endokrinológussal beszéld meg, aki hormonálisan kivizsgál. A nődoki csinálja meg a rákszűrést, az UH-ot, vizsgáljon meg, de a továbbiakban endo dokival konzultálj mindenképp.
6/10 anonim válasza:
Mindenképp a mensmentis.hu ajánlom, ha budapesti vagy és anyagilag is megteheted. Legprofibbak. Olvass a pcosről és inzulin rezisztenciáról, mint a meddőség fő okai. Persze csak akkor ha már több mint 1 éve próbálkoztok. Ha kevesebb, akkor még nem foglalkoznak vele.
7/10 A kérdező kommentje:
Pécsi vagyok. Köszönöm leveleiteket!!!! Segitettetek sokat!!!
2013. júl. 4. 10:07
8/10 anonim válasza:
Orvos! De a barátcserje kapszula is jó ilyen problémákra!
9/10 anonim válasza:
Mindenképpen részletes orvosi kivizsgálást javasolok a pár mindkét részére, valamelyik területileg illetékes meddőségi centrumban. Ott nagyon sok minden kiderülhet, és többnyire tudnak is segíteni, ha valami gond lenne.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm e sorokat e mondatokat!!! Bizom benne nekünk is sikerül mihamarabb :):(
2013. júl. 6. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!