MIért nem esek teherbe? MIért jön meg mindig?
Sajnos rá vagy görcsölve rendesen:S
Lehetetlen ezt levetkőzni, tudom, de ha nem tudod, nem fog sikerülni. Az lenne a jó, ha elengednéd magad szabadságra ez ügyben...jó ez elég nehéz, de próbáld meg. Tűzd ki célul, hogy most vársz 1-3 hónapot, s addig nem próbálkozol. Addig se védekezel, mert minek, úgyse esel teherbe...de ezt tényleg így is kell gondolnod, érezned. Ekkor megnyugszik a lelked, és lehet elég lesz ahhoz, hogy teherbe ess.
sok év után várjuk az első babánkat (34 leszek), de a férjem ugyanaz. A spermaszámát nem tudhatod, amíg meg nem nézik neki is sajnos :)
a meddőségibe visszamennék (úgyis új vizsgálatok kellenek nálad is, mert egy éven túl újat kérnek mindenből - mindkét félnél, így nálad is), ha úgy érzed, bár 5 hónap elég kevés idő (ráadásul közben ott a stressz a válás miatt)
Évekig tartott, mire rájöttek (és eljutottam a meddőségibe), hogy nagyon alacsony az AMH-m, inzulinrezisztenciám van, és szinte 0 d-vitaminom. Szépen helyreraktak, és most jön a baba. Nem szabad feladni, nem szabad elcsüggedni. A rágörcsölést nem mondom, mert tudom, hogy ez milyen sz*r helyzet: várná az ember a babát, és nem jön évekig. Erre nem lehet nem rágörcsölni :)
az amh (ez a petefészek kimerülését jelzi állítólag - nekem olyan alacsony, hogy elvileg spontán nagyon kicsi az esély babára), meg a többi a meddőségis kivizsgálások során derült ki, aztán szépen míg vártunk a lombikra, elmentem endokrinológushoz. Onnan meg jött szépen a többi baj. Az igazság az, hogy az első nődokim nem nagyon értett a témához, és évekig semmit nem csinált azon kívül, hogy várjunk, utána minden vizsgálattal hónapok mentek el, meg a lombik várólistám is majd' egy éves volt, szóval nekünk nem volt túl nagy szerencsénk, de mindegy, valamiért így alakult.
A vizsgálatokból amúgy is évente új kell, azt hiszem, ennyi idő alatt "évülnek el", szóval ha bizonytalan vagy, én mennék a helyedben, legalább hogy téged kivizsgáljanak újra. Meg nem is muszáj ugyanoda visszamenni, van már jó pár központ :) ha ettől félsz
Jajj Istenem! Én annyira szurkolok nektek! :) Remélem majd visszatérsz a kérdéshez ha már a pocakodban lesz a baba és megírod nekünk. Tiszta szívemből kívánom, hogy boldog légy.:)
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!