ZsanettOlg kérdése:
Minden poziciot kiprobaltunk, vitaminokat szedtem, odafigyeltem az etrendemre, orvosokhoz jartunk (ahol minden rendben talatak, azt mondtak lehet babam). De meg is miert nem esek teherbe mar 1,5 eve probalkozunk, Mi bajom van?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 18:05
1/6 anonim válasza:
Az amit leírtál.
Ha nem fogod ennyire akarni egyből összejöhet! Én is így jártam 1 év után rögtön az 1. hónapban.
2/6 anonim válasza:
petevezeték átjárhatóságin is voltál? Amúgy tényleg van úgy, ha valamit nagyon szeretnénk nem kapjuk meg, és mikor lemondunk róla....:)
3/6 anonim válasza:
Megírnád, hogy milyen konkrét vizsgálatokat végeztek, ami alapján kijelentették, hogy minden OK? A ciklusod szabályos?
4/6 anonim válasza:
Az alabbi vizsgalatokat megcsinaltak?
Hormon vervetel
Atjarhatosagi
Ferjednek spermiogramm
??
5/6 anonim válasza:
Szia! Milyen vitaminokat szedtél? A párodat is kivizsgálták?Egy kis méregtelenítés mindkettőtöknél, gyógynövényes rásegítés, a szervezeted feltőltése, felkészítése is sokat segíthet.Sok tapasztalat van, hogy akár reménytelen esetben is segítettek már.Sok sikert!
6/6 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A GYORS ES HASZNOS VALASZAT,KERDESET.
2013. júl. 12. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!