Pár hónapja próbálkozunk - de nem jön össze. A nőgyógyász ultrahang vizsgálton mindent rendben talált és fél évet mondott, hogy akkor keressem fel újra- ha továbbra sem jön össze. Korábban nem lehet vizsgálatokat végezni?
Szerintem 36 évesen ne töltsd feleslegesen az időt a nőgyógyásznál. Keressetek fel egy meddőségi centrumot. Ők teljesen másképp kezdenek el vizsgálni, sokkal célratörőbbek. Egy szimpla nőgyógyász elkísérletezget rajtad évekig.
(saját tapasztalat)
Sok sikert!
A Budai Meddőségi Centrum nagyon korrekt. [link]
és ami jó benne, hogy van kórházi háttere is. Hátránya, hogy nagyon sokan vannak... A többit nem ismerem.
Akkor mondjuk egy párra, hogy meddő, ha 1 év rendszeres házasélet mellett, védekezés nélkül nem jön össze a gyerek.
Nem fognak téged TB alapon kivizsgálni úgy hogy pár hónapja próbálkoztok, mert nincsen értelme.
Ha korábban akarsz kivizsgálást, akkor fordulj magánorvoshoz.
Egyébként is...ez egy hosszú procedúra, ami lépésekből áll. Nem lehet csak úgy mindent megnézni, aztán majd ha rámondják, hogy minden ok, akkor gyereket csinálni.
Szia!
Én is a mens mentist ajánlom, nagyon profik, és nem küldenek el. És szerintem egyszerre is lehet náluk kérni a vizsgálatokat, itt azért tisztában vannak azzal, hogy akár többféle probléma is előfordulhat. Ha azt mondod, hogy szeretnéd megnézetni a hormonjaidat, a párodat, nem fogják azt mondani, hogy csak egymás után lehet.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!