MIért nem esek teherbe? MIért jön meg mindig?
A Béres vitaminok (Béres csepp, stb.) nem rosszak. De ha gyereket akarsz, akkor tehesvitamint szedj, már mostantól. Ha sok a stressz, hozzá Magne B6-ot is. Én előtte csak Matruelle-t szedtem (de bármelyik terhesvitamin jó, amelyik szimpi neked), nekem a doki mondta azonnal a Magne B6-ot.
Állíólag a meddőségnek pszichés okai is lehetnek, pl. nem tudsz megbízni a pasiban tudat alatt, ezért nem leszel terhes. Esetleg ha minden kötél szakad, próbálkozz meg pszichológussal. Én is fontolgatom, mert én meg túl aggódós vagyok, és már elegem van a rettegésből.
Sok sikert!
Szia!
Velem is ugyan ez a helyzet mint veled!
Lassan 8 éve vagyok párommal és már évekóta tervezzük a babát,de eddig semmi!
Voltunk mi is meddőségi vizsgálaton a Kaáli intézetben,spermium szám nézés stb stb..a végén kiderült nincs semmi bajunk,igaz páromnak alacsony volt a spermium száma,de Fer14 tablettával orvosolható ezen kívűl semmi.
Azt hozzá tenném,hogy páromnak már van gyereke,én még sosem voltam terhes az elmúlt 27 évem alatt.
Nekem azt mondta a doki,hogy nagyon erős a szervezetem védekezőképessége,ezért nem esek teherbe.
Szedtem már Clostyl-t,folsavat,voltunk 3-4x inszemináción,tásetem HSG-n is de semmi :(
Csak arra nem adtak tippet,mivel gyengíthetném a szervezetem,mert tényleg erős az inmunrendszerem,sosem vagyok beteg max náthás 1évben 1x az is 2-3 nap és lmúlik gyógyszert sem szedek,csak fejfájásra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!