Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pajzsmirigy probléma miatt...

Pajzsmirigy probléma miatt nem estem még teherbe?

Figyelt kérdés
2 éve próbálkozunk elöször az endo dokihoz szeretnék menni mert a család több tagja is pajzsmirigy problémás.Aki volt már endo dokinál mi volt az első lépés? mondjam neki hogy babát szeretnénk?

2013. júl. 7. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy problémát egy sima vérvétellel a háziorvos is meg tud nézni.
2013. júl. 7. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
mondd. eloszort vervetelre kuld, ez ha kell, gyogyszert kapsz.
2013. júl. 7. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen. Mondd el, hogy babát szeretnétek, hogy két éve próbálkoztok, eredménytelenül. Ha jó orvost választasz, nemcsak pajzsmirigy vizsgálatra fog elküldeni, hanem készített 3. és 21. napi hormonsort, és terhelése cukor+inzulin vizsgálatot is. Sok sikert!
2013. júl. 7. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha minden más laboreredményed jó, kivéve a TSH szintet, akkor nagyon valószínű. Novemberben nekem 6.7 volt a TSH, elkezdtem gyógyszert szedni, május közepére 1.61 lett, és még abban a hónapban össze is jött. Ugyhogy már 7 hetes terhes vagyok :-))
2013. júl. 7. 17:01
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat az utolsóan grat :)))
2013. júl. 7. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 5,6 volt a pajzsmirigyem, kaptam rá L-thyroxin tablettát és 2 hónap múlva terhes lettem, amikor lement az érték 3,4-re. Azóta is annyi az érték, stagnál és 15 hetes terhes vagyok.
2013. júl. 9. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!