Görbés kérdés - melyiknek hihetek, mikor volt ovum?
Figyelt kérdés
Görbeszakértők, egy kis segítséget szeretnék kérni! 3 féle program 3 helyre tette a múlt havi ovumat. Persze örülök neki, hogy volt, de nem mindegy luteális szempontjából, hogy most 15, 14 vagy 10 napos. Közben arra is rájöttem, hogy lehet, pontatlanul mértem, mert "ébredéskor" mértem az ébredési hőmet, és ez más volt hétvégén meg szabin, mint munkanapon. Így lehet, hogy ti sem tudtok mit mondani, de azért megkérdezem, hátha... A ciklus.hu - n kezdtem vezetni, a fertilityfriend - re utólag vittem fel. A 3-at nem tudom, hogyan lehet csatolni, de az 14-re húzta be.
cilkus.hu - s: [link]
Fertilityfriend - es:
Köszi szépen!
2013. júl. 1. 10:47
11/11 A kérdező kommentje:
A TCOYF is így gondolta :) Mindenkinek, aki válaszolt, ment a zöld kéz :)
2013. júl. 1. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!