One step 10-es érzékeny 2darab is totál pozitív, de az AMAZON ugyanebből a vizeletből negatív lett. Melyiknek hihetek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 09:59
1/7 anonim válasza:
Az one step bemártós, több vizeletet szív fel, az amazonra csak pár csepp kell lehet annak még kell egy -két nap, hogy pozi legyen.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem,de mindkettő 10-es érzékenységű...akkor nem kéne hogy mindkettő pozitív legye?n
2011. márc. 25. 10:09
3/7 anonim válasza:
De lehet az amazon azért nem mutatja mert kevesebb pisi ment rá mint a másikra, nekem a vateráról rendelt one step már a kilencedik dpo-n kimutatta esti pisiből, de a qupidó ami tízes másnap reggeliből még nem! Rákövetkező napon már az is pozi lett, de csak halványan.
4/7 anonim válasza:
Óriási a különbség az azonos érzékenységűnek árult tesztek között is. Én a pozinak hinnék, de ismételnék pár nap múlva másik fajtával.
5/7 anonim válasza:
Hát én hajszál pontosan ugyanígy jártam, mint a kérdező, ma lett negatív az Amazon tesztem, tegnap és két nappal ezelőtt pozitív a one step tesztem. Majd megírom mi lett a végeredmény, lesz-e baba.
6/7 anonim válasza:
Ahány teszt annyiféle eredmény. Köszönhető ez a korai tesztelésnek is, persze én is tesztelek, mert szeretnék babát:) Amikor teszteltem a fiammal, akkor már egy hete késett a mensim, és csak egyet csináltam, utána doki.... most viszont szerintem feszültséget okoz az is, hogyha eltérő a tesztek eredménye. (Kisgonosz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!