Qupido teszt ma reggel halvány pozitív lett rögtön. One step 10-es negatív ugyanabból a pisiből. Melyiknek hihetek? 6napja késik.
Qpidó!!!!!!!!!!!!!
Nekem sokkal hamarabb mutatta ki mint a one stepes!
És már 30 hetes a kiscsaj a hasmaba!:P
Még annyit h 2 naponta emelkedik a HCG, igy sztem egy olyan 4 nap multva csinálj ujra egy Opidó - one stepes kombinációt, reggeli ugyan azon pisiből.
És meg is írhatnád milyen lett az eredmény kíváncsi vagyok.
Jaj ez a one steppes hát nem tudom...nekem semmit se mutatott, miközben meg egy 25-ös másik teszt láthatóan pozitív lett...én nem szeretem ezt a one step-et.
Én annak nem hinnék.
Ja és babás vagyok 8 hetes.
Én az one step-t ismerem és használtam.Nekem egyből kimutatta,hogy babás vagyok!Én bízom benne,főleg azért mert valós eredményt mutatott!Holnap leszünk 10 hetesek!
Drukkolok nagyon,hogy ott legyen a baba az lenne a legszebb karácsonyi ajándék számotokra!:-)
Szia!
Utolsó vagyok!Én látok rajta egy második csíkot is!:-)Gratulálok!!!!:-))))Boldog babavárást!Hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!