Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Görbés kérdés - melyiknek...

Görbés kérdés - melyiknek hihetek, mikor volt ovum?

Figyelt kérdés

Görbeszakértők, egy kis segítséget szeretnék kérni! 3 féle program 3 helyre tette a múlt havi ovumat. Persze örülök neki, hogy volt, de nem mindegy luteális szempontjából, hogy most 15, 14 vagy 10 napos. Közben arra is rájöttem, hogy lehet, pontatlanul mértem, mert "ébredéskor" mértem az ébredési hőmet, és ez más volt hétvégén meg szabin, mint munkanapon. Így lehet, hogy ti sem tudtok mit mondani, de azért megkérdezem, hátha... A ciklus.hu - n kezdtem vezetni, a fertilityfriend - re utólag vittem fel. A 3-at nem tudom, hogyan lehet csatolni, de az 14-re húzta be.

cilkus.hu - s: [link]

Fertilityfriend - es:

[link]

Köszi szépen!

2013. júl. 1. 10:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A probléma az lesz, hogy más-más időpontban méred. Valószínűleg volt ovud, a nyák alapján valahol a "vizes" környékén, de hogy pontosan mikor az passz.

Jövő hónaptól azonos időben mérj, már ha még lesz jövő hónap... :)

2013. júl. 1. 10:51
 2/11 anonim ***** válasza:

Bár úgy tűnik, valószínűleg lesz, a vérzés miatt gondolom, bocs de ez elkerülte a figyelmemet, az ovura koncentráltam...

1

2013. júl. 1. 10:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Igyekezni fogok! Lesz még, már el is kezdődött, most igyekszem pontosabban mérni. nagyon szeretném, ha nem lenne már sok "következő hónap" :)
2013. júl. 1. 10:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Biztosan nem ott volt, ahová a fertility húzta be. 12-13-14. napok vmelyikén volt.
2013. júl. 1. 11:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi neked is :)
2013. júl. 1. 12:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a 14. napon volt ovud.
2013. júl. 1. 12:28
 7/11 anonim ***** válasza:

a ciklus.hu húzta be jó helyre.

A hőd alapján a 12.-13. ciklusnapodon volt az ovulációd :)

2013. júl. 1. 13:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is a ciklus.hu húzta be jól.
2013. júl. 1. 13:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek is! :)
2013. júl. 1. 14:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem 13-án volt ovud, ahogyan a ciklus.hu is behúzta. Ott esett le a hőd, ott volt tojcsis folyás, szóval szerintem akkor volt. :)
2013. júl. 1. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!