Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyi idő alatt lehet átlagba...

Mennyi idő alatt lehet átlagban teherbe esnie egy 35 év körüli Nőnek?

Figyelt kérdés
Én idén leszek 35 éves. Van már egy 14 éves nagyfiam, de most szeretnénk egy második gyerkőcöt. Most már több mint 7 hónapja próbálkozunk, de sajnos eddig sikertelenül. Szerintetek ez a korral is jár, hogy több idő kell a teherbeeséshez, és ez teljesen normális, vagy nem ártana orvoshoz fordulnunk? Mennyi ilyenkor az átlagos idő, hogy 35 év körül a Nők teherbe esnek? Vagy ez ember válogatja?

2013. jún. 12. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem azért még ne aggódj, belefér ez a 7 hónap simán, még egy 20 évesnél is. De azért én a helyedben (ahogy tettem is, én 30 éves vagyok), elmennék egy alap hormonpanel vizsgálatra, meg nézném teszttel, hogy van-e ovulációm. Ezek sok mindenre választ adnak, és ha valami gigszer van, legalább időben tudsz róla. Nekem pl. így derült ki, hogy IR-em van, és már szedek rá gyógyszert.

A párod is simán csináltathat egy sperma analízist, neki semmiből sem tart, de legalább szintén időben megtudjátok, ha valami nem jó.

2013. jún. 12. 09:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Szedtél fogamzásgátlót? Ha igen, tartottál szünetet 1-2 évente?
2013. jún. 12. 09:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Én most 36 évesen várom a 3. babánkat, 2. hónapban sikerült teherbe esnem.

Bár nekünk az első 2 gyerkőc is hamar, már az első hónapban megfogant.

Én a helyedben azért elmennék egy nőgyógyászati vizsgálatra, nézzen meg, hátha ....

2013. jún. 12. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt mondják,hogy 35 év felett már fél év után el kell menni orvoshoz. Én is voltam de azért mert nekem voltak pecsételéseim menzesz előtti napokban. Kaptam gyógyszert rá és össze is jött az 5. hónapban. 37 éves vagyok.
2013. jún. 12. 12:03
 5/10 anonim ***** válasza:
34 évesen első baba 10 hónap után fogant, 36 évesen 2. Baba gyakorlatilag az első próbálkozásra! A férjem 40 fölött van és dohányzik, szóval szerintem nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat!
2013. jún. 12. 13:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Pont, szo szerint ugy voltam, mint az utolso valaszolo, kiveve, h a fejem egy evvel fiatalabb nalam. Szoval ilyen is van. :-)
2013. jún. 12. 18:38
 7/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hasznos információkat.

Most megvárom, hogy meg jön e vagy sem ebben a hónapban, és ha nem, akkor már is felkeresek egy nőgyógyászt, biztos ami biztos.;)Hallottam már mástól azt is, hogy 1-2 évbe is bele telhet mire teherbe esek. Hát ezt nem is gondoltam volna.:(

2013. jún. 13. 08:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Én most leszek 35 éves és már két és fél éve próbálkozunk. :(((

Nálam ebben a ciklusban kezdtük meg a hormonvizsgálatot. Nekem is van már egy 10 éves lányom. De vele is nagyon nehezen estem teherbe.

2013. jún. 13. 09:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha megteheted, endokrinológust keress fel mindenképpen, aki működhet együtt nőgyógyásszal, de endo doki mindenképpen legyen. A saját érdekedben.
2013. jún. 13. 09:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Pont tegnap láttam a tv-ben az egykori szépségkirálynővel egy interjú, és mondta, hogy több mint 2 éve nem védekeznek a barátjával, és most lett terhes. Ezek a dolgok, meg amiket Ti is írtok páran, hogy több idő kellett hozzá, megnyugtatnak valamennyire, de természetesen egy kivizsgálás után nyugodtabb leszek. Köszönöm az orvos tippeket is..mindenféleképpen fel fogom Őket keresni. Most sajnos várnom kell pár napot, ugyanis ma megjött...sajnos.:(
2013. jún. 14. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!