Mennyi idő alatt lehet átlagban teherbe esnie egy 35 év körüli Nőnek?
Szerintem azért még ne aggódj, belefér ez a 7 hónap simán, még egy 20 évesnél is. De azért én a helyedben (ahogy tettem is, én 30 éves vagyok), elmennék egy alap hormonpanel vizsgálatra, meg nézném teszttel, hogy van-e ovulációm. Ezek sok mindenre választ adnak, és ha valami gigszer van, legalább időben tudsz róla. Nekem pl. így derült ki, hogy IR-em van, és már szedek rá gyógyszert.
A párod is simán csináltathat egy sperma analízist, neki semmiből sem tart, de legalább szintén időben megtudjátok, ha valami nem jó.
Én most 36 évesen várom a 3. babánkat, 2. hónapban sikerült teherbe esnem.
Bár nekünk az első 2 gyerkőc is hamar, már az első hónapban megfogant.
Én a helyedben azért elmennék egy nőgyógyászati vizsgálatra, nézzen meg, hátha ....
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hasznos információkat.
Most megvárom, hogy meg jön e vagy sem ebben a hónapban, és ha nem, akkor már is felkeresek egy nőgyógyászt, biztos ami biztos.;)Hallottam már mástól azt is, hogy 1-2 évbe is bele telhet mire teherbe esek. Hát ezt nem is gondoltam volna.:(
Én most leszek 35 éves és már két és fél éve próbálkozunk. :(((
Nálam ebben a ciklusban kezdtük meg a hormonvizsgálatot. Nekem is van már egy 10 éves lányom. De vele is nagyon nehezen estem teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!