Valaki esett spontan teherbe endometriozissal? Lehetseges?
Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 10:15
1/5 anonim válasza:
Én csak olyat tudok aki kezelés után esett teherbe.Szerintem ez függ az endometriozis sulyosságátol.
2/5 anonim válasza:
Én műtét után csak, addig nem sikerült, viszont műtét után gyorsan sikerült spontán, és most a második spontán babát várjuk, pedig brutális volt, mindkét petefészkemről felnőtt ököl nagyságút szedtek le, és volt jó sok összenövésem is a hasfalnál.
3/5 anonim válasza:
Egyik munkatársamnak mondták,hogy nekik csak lombikkal lehet gyerekük ez miatt és amikor készültek,hogy mennek ,sikerült neki spontán.most 8 éves a kislánya!
4/5 Eleonóra Nagy válasza:
A laparoszkópiás műtét során nekem is távolítottak el egy borsó nagyságú endometriumot. Most gyógyszert kell szednem, ami 3 hónapra leállítja a peteérést....
Remélem utána spontán sikerül... :)
5/5 anonim válasza:
Én nekem 2 hónapja vérvételből és Uh-al endot állapított meg a doki,múlt héten pedig terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!