Legyen baba, vagy ne? Egyáltalán mit lehet tenni?
Eddig 3 orvosnál voltam,petefészkeimben kis ciszták vannak.Gyakran rosszulléteim voltak,mostanság(szédülés,hízás,kis szőrszálak.stb),kivizsgálásokra mentem,de még semmi nem körvonalazódott teljesen,de lehet cushing-gyanús.Hormon vizsg.még készülőben.
Nagyon ritkán menstruálok,és akkor is alig..Eddig minden orvos azt mondta,hogy jó lenne,hogyha gyereket szeretnék,akkor most kezdeném,mert eléggé tönkreteszi a petefészkem ez a sok ciszta meg a hormon ingadozások,és hogy később lehet nem tudom majd kihordani stb.
21 éves vagyok,a párom (vőlegényem)kitartott mellettem,hízás,rosszullét stb ellenére is.Viszont havi 110 ezer ft-ot keres,amiből ha mindent befizetünk havi 30 marad:(Én iskolába járok,2 év egyetemet megcsináltam,viszont az állandó rosszullétek miatt nem tudtam tanulni,kitettek.Most összeszedtem magam,gondolkozom,visszairatkozzak -e.Közben elkezdtem a gyógymasszőrt megcsinálni okj-szerű 2éves képzésen,még ez az 1.fél évem.
Albérletben lakunk BP-en:(Van családi ház szüleimnek,hétvégente vagyunk ott.Érzem,hogy ez egyáltalán nem jó körülmény a babának..Viszont fogalmam sincs mi legyen:(Szeretnék nagyon babát,a párom is,csak az az átkozott pénz:(
Tudom,hogy ti nem tudtok segíteni,de mégis,mit lehet tenni?Gondoltam hogy a gyógymasszőrt előtte mindenképp megcsinálom,csak telik az idő...:(Mert lehet így is bele telne pár évbe,mire teherbe tudnék esni.
Köszi a válaszokat előre is.
Szia!
Pedig jónak tűnik ez a tabi is. Engem a Neoferro folgamma tett rendbe. Ha a háziorvosod nem tud mit kezdeni a vashiányoddal, próbálj meg egy gasztroenterológust. Nekem ő derítette ki a laktózintoleranciámat. Ő biztosan meg tudja neked mondani ha valami felszívódási zavar van. Mondd el neki a PCOS, IR-t is, tudni fogja milyen irányban kezdjen vizsgálódni.
köszönöm.
Most jöttem az eredménnyel..
Éhomi vércuk:3.8mmol/l- ez alacsony picit,nem?..
vas:4.00 umol/l (ref.10.7-32.2)
(süllyedés 30,fehér vs.picit sok(13),de eléggé megfázva kellett mennem,ez most szerintem nem számít)
Kreatinin 45-84 umol/l,nekem 89,ez lehetett az influenzás betegségemtől,vagy valami egyéb?
Mert a kreatinin elvieleg a vesék állapotáról is ad képet,engem meg cushing-gyanúval is vizsgálnak:csak ezért kérdezem hogy ennek értéke függ a megfázástól?
Valaki,aki okos,és erre jár,megpróbálna segíteni?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!