Van esély rá, hogy baba legyen?
Sziasztok!
Véleményeket szeretnék kérni! Ha normális 28 napos ciklussal számolva elméletben a tegnapi napon volt ovulációm és ma voltunk együtt a párommal védekezés nélkül,akkor mennyi az esélye,hogy baba legyen? Vagy abszolút kizárt?
Tegnap volt?
Tegnap mikor?
És honnan tudod, hogy akkor volt?
A petesejt maximum élettartama 24 óra, tehát ha azt túlléptétek, akkor nincs esély. (Egyes nőknél ez az idő jóval rövidebb a 24 óránál)
Viszont ha előtte együtt voltatok akár néhány nappal is, akkor megint csak van esély, mert a hímivarsejt szélső helyzetben akár 5 napot is tud várakozni. (Átlagosan 3 napig él)
De, korai lenne. Terhestünet meg kizárva ilyenkor.
Túlságosan figyeled magad. Lazulj le!
szia!
Nekem is december 2-án kezdődött a ciklusom.Azért írok mert nekem például,16-19 volt a termékeny napjaim.én clostys vagyok,pénteken azaz 14-én Uh-ON nézték,ami szerint vasárnap-hétfő lessz a "tüszőrepedés".én csináltam ovutesztet mellette,és igaza volt a dokinak,16,17,18án volt pizitiv,és 19-én már negatív.Mi 16.17.18.-án voltunk együtt,és reménykedek épp úgy mint te.:)))
E
Köszönöm a válaszokat!:)
Egyszer már volt terhességem,ami nem jó végkimenetellel sült el sajnos és akkor pont így éreztem a "leszakadnak a melleim" érzést. Pontosan ezért van egy halvány gondolat bennem,hogy esetleg baby van a dologban,aztán persze nyilván találgathatok,mert hányingerem nincsen. Max talán picit sűrűbben járok pisilni,de ezt is be lehet mesélni. Egy dolog,amit nem igazán hiszek, hogy be lehetne,az pedig a melleim feszülése,mert így csak akkor feszült utoljára. Még talán korai lenne tesztelgetni,szóval marad a várakozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!