Pcos vagyok, pm alulműködés, alacsony progeszteron szint. Women's cream-ot kaptam rá és barátcserjét! Valaki ismeri ezt a krémet? Segített hogy legyen belőle baba?
Figyelt kérdés
Természetesen szedem a metformin,diéta,mozgás.A menzim néhány hónapja rendben van,peteéréssel,de ma voltam nála és ezeket adta.De az orvosom természetgyógyász is egyben,a legjobb progeszteron orvos magyarországon.Valakinek tapasztalat valamelyik bogyóval kapcsolatban? Segített?akár baba,akár javulás.2012. dec. 10. 18:20
1/6 anonim válasza:
A krémet nem ismerem, de barátcserjét és krómtablettát szedtem, kecskerutateát ittam, nagy dózisú D-vitamin, homeopátiás algacseppek pajzsmirigyre + sok sport. Baba lett :-) hogy melyik segített? Mindegyik vagy egyik sem? Nem tudni, de a teát ismét iszom.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! És gratulálok a babához! :) Mennyi idő alatt segített?
2012. dec. 11. 11:33
3/6 anonim válasza:
LOSZI IRJ!!! mennyi idő után segitett?
4/6 anonim válasza:
A kecskeruta tea konkrétan melyik problémára van?
5/6 A kérdező kommentje:
a kecskeruta IR-re jó. ugyanaz a hatóanyaga mint a metforminnak.
2012. dec. 12. 11:05
6/6 anonim válasza:
Nem egyszerre kezdtem mindent, első volt a krómtabletta, 2010 novemberben, pont "nyaralni" voltunk es pár nap után azt vettem észre,hogy a roskadásig rakott süteményes asztal a szállodában egyáltalán nem érdekel,pedig amúgy édességfüggő vagyok. A karácsonyi időszakban nem híztam,sőt! A barátcserjét kb. December elején kezdtem asszem, a kecskerutát valahogy december közepén, a d-vitamint január elején. Február elején fogant a babus, szóval olyan 3-4 hónap. De évek óta nagyon odafigyelünk, hogy amit eszünk, abban ne legyen tartósítószer, mesterséges édesítő (főleg aszpartam), aroma, ízfokozó es más mű dolog. Az elején időigényes, mert mindennek el kell olvasni a címkéjét a boltban, de egy idő után már tudod, mi a jó. (kevés van sajnos). +sok sport, de ezt lehet, hogy már írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!