Letrozol kavarhatott be?
Figyelt kérdés
Ma ciklus 19. napjan elkezdtem barnazni, egy keves piros ver is volt. Ugy nez ki, meg fog jonni.
Elso letrozolos ciklus, 5-9 napon szedtem napi 1 tablettat, valamint ciklus 16. napjatol Duphastont. 11. napon volt egy 15 mm-es tuszo es 15. napon volt egy sargatest is.
jan. 1. 19:20
1/6 anonim válasza:
Szia! Nekem első letrozolos hónap nem sikerült, következő hónapban viszont minden nélkül terhes lettem, nem folytattuk a kúrát, viszont verezgettem az első hetbe pedig terhes voltam, majd kiderül várd ki a végét,
2/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked!
A vége az lett, hogy megjött rendesen, így már elkezdtem a következő havi letrozolt 🙃
Remélem most több sikerrel járok
jan. 6. 11:26
3/6 anonim válasza:
Nagy drukkolok! Mi a “problemad” egyébként, van kifejezett ok ami nehezíti a teherbe esesed?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Pco szerkezetű petefészkeim vannak, nincs inzulinrezisztencia, sem egyéb tünet, csak apró ciszták. Hormonjaim rendben, prolaktin picit magas volt, de kaptam rá gyógyszert. Már majdnem egy éve mio inozitolt iszok, de nem múlt el
jan. 27. 08:25
6/6 A kérdező kommentje:
Azóta túl vagyok a második letrozolos cikluson is, picit túlstimulált, mégsem sikerült, tegnapelőtt ismét megjött.
Holnap kell menjek vissza az orvoshoz, még egy utolsó próbát teszek, ha nem sikerül ebben a hónapban sem, akkor ennyi volt, nem fogok szedni többet semmit
ma 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!