Letrozolt kaptam, közben kiderült, hogy magas a prolaktinom. Így értelmetlen beszednem?
Valaki, aki szedte már, segítene egy tanáccsal? Nem érem el az orvost, időpont csak 23.-ara van, amikor uh esedékes.
Szóval ciklus 5-9 napján kell a letrozolt beszednem, tegnap kezdtem. Ma jöttek meg az eredmények, prolaktin 516,4... Így gondolom ebbe a hónapba ki van zarva, hogy terhes leszek
Ha elkezdted szedni csináld végig a ciklust.
Soha semmi nem esélytelen, a prolaktin szint nem valami hónapokra előre meghatározott dolog, folyamatosan változik.
Nekem egyszer 800 felett volt, korábban is mérték, soha nem volt ilyen magas, de az orvosom mondta, hogy következő ciklusban nézzük meg újra. Addigra visszament normálisra. (a magas mérés előtt 3 héttel covidos voltam).
Aztán ha nem sikerül akkor sincs semmi, következő ciklusban lehet újra szedni.
Köszönöm!
Nekem mindig magas volt picit.
Végül visszaírt a doki, folytatnom kell a letrozolt és felírt karbegolint a prolaktinra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!