Letrozol segített valakinek?
Nekem a Letrozol megérlelte a tüszőket, megvastagította kicsit a nyálkahártyát. Mindkét oldalon lett 1-1 domináns tüsző, ami szuper.
Ultrahanggal követték, a túlstimulációt el kell kerülni (vagy éppen alul stimulációt).
Tüszőrepedés után jött a progeszteron kúp 2 hétig, nálam Cyclogest volt.
Nekem csak egy kémiaim lett vele, de speciel pont most “csináltam”egy pcos betegnek gyereket vele:D
Viszont uh követés nélkül csinálni úgy, hogy csak ciklusnaphoz kötve kezded a progeszteront, nem túl szakmai…
Akkor ez biztató 😊
Tegnap kezdtük el az uh követést. 12. ciklus napon 4.5mm a nyálkahártya, ami elvileg ilyenkor minimum 8mm kellene legyen. Ezen kívül mindkét petefészkemben van 1 illetve 2 nagyobb tüsző, de azok sem olyanok, amilyennek lenniük kellene, tehát ez a ciklus bukta. Jövő hónapban kezdem a letrozolt (duphastont már szedtem eddig is) és 12. napon ismét uh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!