Irt kétszer letrozolt egy hónapban az orvos?
Az első 3 válaszoló teljesen fogalmatlan.
A betegtájékozatóban tök más van, mert eredetileg másra van engedélyezve a gyógyszer, de meddőségi kezelések során petefészek stimulációra használják, magas amh esetén (ami pcos-nél is előfordulhat de nem csak akkor), elvileg jobb mint a clostibegyt.
Amúgy alkalmazzák Magyarországon is, nekem is írtak fel lombikhoz, de végül nem volt rá szükség hogy beszedjem.
Kérdezőnek pedig: ne keress mellékhatásokat, ha nem erre koncentrálsz kevésbé fogod észrevenni (főleg hogy ha nagyon keresgélni az ember pszichésen is tud olyan tüneteket produkálni magának ami nincs is)
Köszönöm 6-os a válaszod 😊 szerencsés vagy h nem kellett szedned 😊 gratulálok
Másodszorra kezdtem el szedni és az nap újra kis fejfájás volt meg szédülés, második naptól már nem volt.. tegnap előtt megvolt az àtjàrhatósàgi is, úgyhogy most péntekig varunk h lesz e peteérés 🤞 7-es nem tudom h kell e feltétlenül legyen, én csak kerülöm a fehér lisztet es a cukrot meg sportolok lehet azért lett jó a cukor es inzulin
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!