Kinek mennyi idő után sikerült teherbe esnie?
Elkezdtem szedni a pajzsmirigyemre gyógyszert, hogy q TSH értékeket 2,5 alá vigyék a teherbeeses érdekében.
Kinek mennyi idő után jött össze a baba a gyógyszer szedése után?
2 évvel és 2 hónappal később, egy sikertelen lombik és egy endometriózis műtét után.
A pajzsmirigy alulműködés nem okoz meddőséget. Ráadásul a 2,5-ös TSH még csak nem is alulműködés, teljesen normális, ha nem lombikozni készülsz erre nem is szabadna gyógyszert felírni...
Ne ettől várd a csodát, keresd a valódi okot, ha több mint egy éve próbálkoztok akkor meddőségi központ.
Nekem nem adtak gyógyszert, fel se merült. A csúcs 2,56 volt, de többször volt 2 fölött. Úgy van, ahogy #4 írja. Önmagában attól, hogy 2 fölött van nem kell gyógyszer, számít, hogy autoimmun betegség-e,mennyi a T3, T4 stb.
5 hónap alatt estem teherbe, de sajnos vetélés lett. Aztán megint 5 hónap.
4.6 tsh-val estem teherbe, hashimoto mellett. Ritkán volt 4 alatt az értékem az elmúlt 12 évben pedig folyamatosan szedem a gyógyszert. Első hónapban összejött mindkét baba.
Én úgy érzem ez egy ilyen utolsó kapaszkodó a dokiknál és aligha van reális hatása a teherbeesésre.
Nekem TSH 1.7, mégsem sikerül 1 éve és 4 hónapja... Pco-m van, kapok kezelést, január 9.-en kiderül, hogy sikerül-e.
Első terhesség rögtön sikerült antibebi abbahagyása után, missed ab lett, második rá 6 hónapra, ő már 5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!