Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek mennyi idő után sikerült...

Kinek mennyi idő után sikerült teherbe esnie?

Figyelt kérdés

Elkezdtem szedni a pajzsmirigyemre gyógyszert, hogy q TSH értékeket 2,5 alá vigyék a teherbeeses érdekében.

Kinek mennyi idő után jött össze a baba a gyógyszer szedése után?

tegnap 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

2 évvel és 2 hónappal később, egy sikertelen lombik és egy endometriózis műtét után.

A pajzsmirigy alulműködés nem okoz meddőséget. Ráadásul a 2,5-ös TSH még csak nem is alulműködés, teljesen normális, ha nem lombikozni készülsz erre nem is szabadna gyógyszert felírni...

Ne ettől várd a csodát, keresd a valódi okot, ha több mint egy éve próbálkoztok akkor meddőségi központ.

tegnap 20:10
 2/10 anonim ***** válasza:
23%
Mindhárom terhességnél az elsö lehetséges alkalommal
tegnap 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
A 2.5 feletti érték csökkenti a beágyazódás esélyét. Ezért szokták lejjebb vinni. Nálunk is ez volt, lombik lett a vége, de sikerült:)
tegnap 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
A 2,5 feletti TSH-nak csak akkor van negatív hatása, ha autoimmun pajzsmirigy gyulladás áll fenn, és akkor is csak infertilitás esetén. Több ezer nő esik teherbe anélkül, hogy tudná, hogy szarul működik a pajzsmirigye.
tegnap 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Nekem írtak fel pajzsmirigyre gyógyszert, aztán sikerült :) Előtte több kémiai terhességem volt
tegnap 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Lombikkal 8, spontán 11 év után.
tegnap 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nem adtak gyógyszert, fel se merült. A csúcs 2,56 volt, de többször volt 2 fölött. Úgy van, ahogy #4 írja. Önmagában attól, hogy 2 fölött van nem kell gyógyszer, számít, hogy autoimmun betegség-e,mennyi a T3, T4 stb.

5 hónap alatt estem teherbe, de sajnos vetélés lett. Aztán megint 5 hónap.

tegnap 21:00
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

4.6 tsh-val estem teherbe, hashimoto mellett. Ritkán volt 4 alatt az értékem az elmúlt 12 évben pedig folyamatosan szedem a gyógyszert. Első hónapban összejött mindkét baba.

Én úgy érzem ez egy ilyen utolsó kapaszkodó a dokiknál és aligha van reális hatása a teherbeesésre.

tegnap 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:
73%
Szintén 4 feletti tsh-val estem elsőre teherbe, gyógyszer nélkül.
ma 07:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem TSH 1.7, mégsem sikerül 1 éve és 4 hónapja... Pco-m van, kapok kezelést, január 9.-en kiderül, hogy sikerül-e.

Első terhesség rögtön sikerült antibebi abbahagyása után, missed ab lett, második rá 6 hónapra, ő már 5 éves.

ma 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!