Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Embryo glue! Van olyan lombiko...

Embryo glue! Van olyan lombikos köztetek, aki kérte az alkalmazását és sikerült teherbe esnie?

Figyelt kérdés

#Megtapadást segítő
júl. 3. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1-es

A természet jól kibasz*tt akkor a szüleiddel, hogy ilyen tüttő paraszt gyerekük született.

júl. 3. 18:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy te ezt nem érted :) pedig ilyen hozzáállással igazán megérdemelnéd ...valószínűleg nem is vagy lombikos, úgyhogy pont a te kommented nem érdekel..
júl. 3. 18:18
 3/7 A kérdező kommentje:
1-esnek szólt, természetesen :)
júl. 3. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi kértük és elsőre sikerült. Kettőt kaptam vissza, egy megmaradt.
júl. 3. 18:50
 5/7 A kérdező kommentje:
És ezt majd felajánlják mint lehetőséget, vagy külön kell majd kérni?
júl. 3. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Külön kell kérni. A beültetés napján kell szólni.
júl. 4. 06:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is kértem, kettőt kaptam vissza egy megtapadt de sajnos missed ab lett mert csak üres petezsák volt. Legközelebb nem kérnék mert lehet hogy az embryo glu miatt sikerult megtapadnia de nem kellett volna neki mivel nem volt egészséges.
júl. 6. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!