Egy ismerősömnek igen. 5 év után, gyógyszeres kezelés mellett.
2024. ápr. 4. 10:53
2/17 anonim válasza:
Pcos +ir mellett tervezett 3 spontán gyermekem van.
2024. ápr. 4. 11:12
3/17 anonim válasza:
Azért tegyük hozzá, hogy baromi sok olyan nőre rámondják, hogy pcos-es, aki marhára nem az, aztán meglepődnek, hogy első dugásra terhesek lesznek. Plusz a pcos-nek is vannak fenotípusai, a teherbeesési esélyek változóak.
Nekem valóban pcos-em van, 1,5 év alatt egy spontán kémiai és egy ovulatio indukcióval fogant szintén kémiai terhességet sikerül felmutatnom.
2024. ápr. 4. 12:05
4/17 anonim válasza:
Nekem pcos+ IR-em van, metformin és életmódváltással 10 hónappal a diagnózis után 15 kg fogyás után lettem végül várandós.
2024. ápr. 4. 12:36
5/17 anonim válasza:
Endokrinológus (dr Naszódy Péter) segített beállítani a pm hormonokat.
Közben benne voltunk a lombik programban. Első lombik sikerült. Lehet sikerült volna anélkül is, mert pont előtte való hónapban már volt peteérésem. De ez már nem fog kiderülni.
2024. ápr. 4. 14:04
6/17 anonim válasza:
2 olyan embert is ismerek aki teherbe esés előtt elment csak úgy kivizsgáltatni magát, mert miért ne. Rá mondták, hogy pcos következő ciklusban spontán első próbálkozásra terhes lett.
2024. ápr. 4. 14:24
7/17 anonim válasza:
PCOSnek van egy kritérium rendszere (Rotterdami kritériumok). Így aki egy vizsgálat alapján rámondja valakire, az nem ért jhozzá. Pont.
2024. ápr. 4. 14:27
8/17 anonim válasza:
Utolsó: ez így van. Ennek ellenére egy csomó orvos olyanokra süti rá, akiknek közük sincs hozzá.
2024. ápr. 4. 14:44
9/17 anonim válasza:
#7 Igen és 3 kritérium van, az egyik a rendszertelen menstruáció, a másik a policisztás petefészek a harmadik a magas tesztoszteron. A háromból 2 kell, de mindhármat meg lehet állapítani első vizsgálatra. (Amúgy akiket ismerek volt hormonlaborjuk is, az alapján is pcos volt)
2024. ápr. 4. 15:22
10/17 anonim válasza:
Kedves 3#
Endokrinológus nőgyógyász orvosom van. Merckformint, inofolicot szedtem, az első gyerekünkre 2 évet vártunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!