Szeretnék segítséget kérni, főleg tapasztalatok érdekelnek. Alacsony-normál AMH (1,01 ng/ml) mellett sikerülhet teherbe esni természetes úton? 32 éves vagyok.
Fsh 6.6 IU/L, LH 2,5 IU/L, ösztradiol 244 pmol/L, prolaktin 214 mIU/L, ciklus 3. napján.
Fogamzásgátlót kb fél éve hagytam abba, 15 évig szedtem.
Nekem 0,89 volt, be voltunk jelentkezve konzultációra .
5 nappal előtte pozitivat teszteltem.
Sosem szedtem fogamzásgátlót.
38 éves vagyok
Ez az AMH érték teljesen jó.
Nekem is ennyi,38 éves vagyok.
Első hónapban terhes lettem,sajnos vetélés lett de IR miatt.
Sziasztok! Mindenkinek, aki esetleg hasonló kérdésen aggódna: az első próbálkozós hónapban összejött a baba, azóta megszületett és ma már egy hónapos.
Várandósság előtti hónapokban rengeteg vitamint+ásványi anyagot szedtem, nagyon odafigyeltem arra, hogy mit eszek, diétáztam, igyekeztem jól reagálni a stresszre és az orvosom javaslatára kipróbáltam a baratcserjét is (kapszula és krém formában).
Lehet, hogy ezek nélkül is sikerült volna, mert hozzánk akart érkezni a csodálatos kisfiunk, ki tudja. A magam részéről igyekeztem mindent megtenni, amit csak tudok.
A lényeg, hogy hálásak vagyunk neki, hogy minket választott!
Gratulálok! Jó egészséget és rengeteg vidám pillanatot nektek! :)
Az én "csoda" kisfiam 4 hónapos már. (4-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!