Sport+diéta mellett önmagában nem, csak rendezte a ciklusom. IR is vagyok, az is rendben volt.
Ennek ellenére évekig nem estem teherbe. Lombikkal sikerült.
Nekem konkrétan első hónapban sikerült. Előtte két hónappal kezdtem figyelni a sportra és a kajára. Tudatosan próbálkoztunk, és tisztában voltam az állapotommal mielőtt belekezdtünk.
34hkm
Első gyerekkel Aviva torna és Inofolic por.
Második gyereknel nem kellett semmi, első hónapban összejött
Egy jó endokrinológus kellett hozz, aki rendbetette a hormonjaimat.
Addigra már be voltunk jelentkezve lombikra. Azt meg is csinálták és sikerült is. Viszont mind a vérvétel eredményei, mind az előző ciklus arra utalt, hogy akár természetesen is összejöhetett volna.
A párommal 3 évig próbálkoztunk, nem sikerült. A nőgyógyász elküldött a meddőségi központba, ott kaptam closilbegyt-et, ittam Inofolicot, és a harmadik hónapra teherbe estem🙂Persze minden hónapban mentem uh-ra, nézték hogy van e peteérés és megmondta a doki hogy melyik napokon próbálkozzunk.
A második gyerkőc spontán összejött, mindenki csodának tartotta🙂 Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!