A férfiak legtöbbje valóban megundorodik a “partnerük/szerelmüktöl” ha látják hogy jön ki a baba?
Figyelt kérdés
tegnap 09:43
11/13 anonim válasza:
Nem ismerem a férfiak többségét, én hármat szültem, a fejem mellett volt a férjem, de mindent látott. Nem undorodott meg.
12/13 anonim válasza:
Érdekes, hogy te is épp a boncolást hasonlítod a szüléshez.
Egyszer végighallgattam 2 apa beszélgetését, az egyik fiatal apuka volt, a 2. apás szülésére készült nagy izgalommal, a másiknak már 4 gyereke volt, soha nem volt bent.
Ez utóbbi kvázi elmebetegnek nevezte a lelkes apukát, hogy képes bent lenni, hisz ez olyan, mintha azt nézné, hogy boncolják fel élete szerelmét. Ő - mondta nagy büszkén - sosem lett volna képes végignézni az ő kedvese szenvedését, mert milyen beteg dolog már az.
Erre egy nő, aki addig csak némán hallgatta őket, odaszólt neki:
Ja, de 4x felcsinálni bezzeg fel tudtad. Akkor nem sajnáltad a "kedvesed".
13/13 anonim válasza:
Hallottam már ilyet. A szülés után a férfi többé nem nézett nőként a feleségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!