Valóban rosszak ezek az értékek?
Ciklus 10.napjan 11 mm endometrium és 9mmes tüsző.
Azt mondták túl vastag a nyalkahartya, a tüsző meg nem elég nagy még.
De olvastam hogy valakinek 22mmes nyalkahartya volt ciklus végére. Ez alapján elbizonytalanodtam.
A 30 nap nem hosszú, az átlagos... A 35 az már a normális ciklus felső határa de még az is lehet teljesen normális.
Ha a 35 napos a ciklus akkor a 21. napon van a peteérés ha 30 akkor még a 16. napon. A pete kb 2mm-t nő naponta és kb 20-24 mm körül már simán megrepedhet. Egyáltalán nem gondolnám korosnak a 9mm-es tuszot a 10.napon ha valóban 30 nap körüli vagy feletti a ciklusod átlagos hossza.. neked is azt mondták hogy MÉG nem elég nagy. Nem azt, hogy nem elég vagy.
Az, hogy 11 mm a nyálkahártya az meg semmit sem jelent... azt annyira nem is egyszerű megmérni. Ha elmennél egy nap 3 orvoshoz állítom mind a 3 mást merne rá.. szóval.. sztem ne aggódj ezen.. vagy ne ezen aggódj.
Nem.
Az ilyen hormonok nem egy óra alatt csökkennek le, plusz sosem nulla a szintjük (LH FSH mindig van valamennyi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!