A férfiak legtöbbje valóban megundorodik a “partnerük/szerelmüktöl” ha látják hogy jön ki a baba?
Az ilyen férfiak mit tudnak a biológiáról? 🤔 Azt hitték, varázslatos rózsaszín köd kíséretében bújik elő a tiszta kisbaba az anyukából?
Ez az a fajta férfi(?) lehet, aki a menstruáció szó hallatán is rosszul van.
Én nem tudom, hogy honnan veszik ezt a "szájhagyományt" a nők, de exem is ezzel a hülyeséggel jött szüléskor, hogy ő bár ugyan apás szülést akar, (és persze én is azt akartam,) de hogy ne nézzem majd közben lent, mert nem akarja, hogy megundorodjak majd tőle. :O
Nos, nem néztem egy pillanatig se, de még ha akartam volna se tudtam volna, mert a szülésznőtől amúgy se láttam volna semmit egy pillanatra se. :D
Ja, és nem undorodtam meg!
Az meg nem ide tartozik, hogy már nem vagyunk együtt 13 éve kb, NADENEMAMIATT!
39/F
Ez szerintem valamilyen szinten ember függő. Nem is kimondottan undorról van szó az biztos, az nagyon erős szó lenne.
De van akinek ez nem való, lehet itt hülyének nézni a másikat, hogy nem tud semmit a biológiáról, ha baja van azzal, hogy egy szülést végig kell nézni.
Az érme másik oldala a boncolás. Az emberben belek vannak, így működik minden szervezet. Itt mégse neveznek valakit nyafkának, ha nem bírja nézni, hogy valakit vagdosnak, szerveket vesznek ki belőle, esetleg még egy belsőszerv a kezébe is van nyomva. Pedig az egész természetes biológia. Van aki nem bírja az ilyen dolgokat, ennyire egyszerű.
De ha valaki azt mondja, hogy be akar menni, az érzi hogy nem lesz ezzel gondja. Apám is bent volt szülésnél és azt mondja, hogy nagyon csodás volt, ha tehetné újra bemenne. Javasolja is mindenkinek az apás szülést, de nem erölteti pont amiatt amit fent is írtam. Csak ehhez is kell egy értelmi szint hogy az ember belássa.
Szerintem az orvosnak kell nézni, szülésznőnek. Aki meg apaként nézni akarja az valószínű nem undorodik meg. Apás szülésnél is a fejénél szoktak állni a párjuknak.
Nőként is rosszul vagyok minden orvosi dologtól, betegségtől, vértől stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!