Másnak is ennyire faj a clexan injekcio beadása?
Figyelt kérdés
Szó szerint sirni tudnek a fajdalomtol ( petesejt leszivas utan kell ezt szurnom.25 petesejtem lett) probalom jegelni elötte utana…tegnapelőtt 11:20
21/26 anonim válasza:
20, elhisszük, hogy hülyeséget mondott, de mivel hülyeséget mondott, ezért nem hasznos a válasz, mivel hülyeségre bátorít.
Miért?
Mert a Clexan saját betegtájékoztatója is hasfalba javasolja elsősorban:
22/26 anonim válasza:
Hülyeséget mondott ezért lett lepontozva. Hogy nehogy más gyanútlan anyuka bevegye. Nekem az orvosom kifejezetten javadolta a has oldalába beadni, mert ott kevésbé fájdalmas. Így is tettwm.
Sajnos az ápolónő, akivel beszéltél nem volt túl képzett.
23/26 anonim válasza:
Nekem meg azt mondta, hogy terhesen nem javasolják hasba. 🤷
24/26 anonim válasza:
Császár után nekem is karba szúrták, majd kérdezték itthon lesz-e valaki, aki be tudja adni. Mivel a férjem dolgozott olyankor így mondták,hogy akkor combba adjam, mert nyilván karba magamnak nem tudom.
26/26 A kérdező kommentje:
Koszonom az épitő jellegü hozzászolásokat. Van már gyerekem, tisztába vagyok vele mi menyire fáj…
ma 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!