Másnak is ennyire faj a clexan injekcio beadása?

Figyelt kérdés
Szó szerint sirni tudnek a fajdalomtol ( petesejt leszivas utan kell ezt szurnom.25 petesejtem lett) probalom jegelni elötte utana…

tegnapelőtt 11:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Hova adod? Nem kellene ennyire fájnia :/
tegnapelőtt 11:24
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem utána szokott csak csípni kicsit a helye. De nem vészesen. Jó helyre és helyes módon adod?
tegnapelőtt 11:25
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem fájt, pedig már 3x kaptam életemben. Egyszer hasba, kétszer combba. Magamnak amúgy kevésbé volt kellemetlen, mint mikor más adta be.
tegnapelőtt 11:30
 4/26 anonim ***** válasza:
20%

Akkor inkább hagyd ki a HPV elleni oltást :D na _az_ fáj. És még sehol sincs egy szüléshez képest.

Ha érzékenyebb típus vagy akkor jegeld jobban előtte, esetleg kend be lidocain krémmel.

tegnapelőtt 11:52
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nézz pár videót, hogy hogyan ajánlják beadni. Összecsíp, 45 fokban beszúr, majd ha bent van az összecsippentést elenged, úgy nyomod be. Volt hogy nem sikerült, volt hogy fájt, csípett valamennyire, de jó technikával ritkán.

Két terhességet szúrtam végig plusz 6-6 hetet, plusz alkalmanként ha repülök szintén szúrom magam nem terhesen is, azaz ~700 felett adtam magamnak be.

tegnapelőtt 12:02
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
200 felett adott be nekem a férjem. Volt amit meg sem éreztem, volt ami csípett és volt, ahol sírtam. Fogalmam sincs miért, lehet néha elkapott egy ideget? Amúgy jól szúrta, ügyes technikával. Nekem a combomba volt kibírgatatlan, a karom is fájt, de hasba volt a legkevesebb probléma.
tegnapelőtt 12:28
 7/26 anonim ***** válasza:
34%
Nekem terhesen kellett. Hasba nem ajánlotta az ápolónő, combba baromira fájt, a karomba nem fájt.
tegnapelőtt 12:47
 8/26 anonim ***** válasza:
89%
Téves infót mondott az ápolónő. Ugyanúgy mehet hasba terhesen. Nyilván oldalra, ahol van elég összefogható zsírszövet.
tegnapelőtt 12:56
 9/26 anonim ***** válasza:
12%
Császár után se ajánlották hasba de máshol sokkal jobban fájt így hasba adtam, ott szinte semmi nem volt
tegnapelőtt 12:58
 10/26 anonim ***** válasza:
63%
En szúrtam császár után. Maga a beadás nem fáj, de irgalmatlanul csíp maga a folyadék. Ezzel szerintem nem lehet mit kezdeni, ki kell bírni, fél perc az egész és elmúlik.
tegnapelőtt 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!