Lombik injekció beadasa. Rosszul csinaltam?

Figyelt kérdés
Ma este amikor beadtam azt vettem eszre hogy amikor kihuztam a tűt kijott egy kis folyadék. Eddig ennyire nem figyeltem mert rögtön attoroltem a kendővel. Ez nagyon nagy baj? Mit csinalhatok rosszul?

2021. máj. 12. 22:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szia. Bekem inszem volt, de ugyanúgy szúrni kellett.

Igazából 1-2x Nekem is előfordult, de baj nem lett belőle, mert szépen értek a tüszőim.

Egyébként arra is gondoltam, hogy mielőtt beszúrod, a tűn már jön egy kis mennyiség a buboréktalanítás miatt és lehet csak az folyik szét.

2021. máj. 12. 22:56
 2/17 A kérdező kommentje:

Koszonom szépen! Most picit megnyugodtam.

Remelem sikeres volt az inszemed.

Szép estét!

2021. máj. 12. 23:05
 3/17 anonim ***** válasza:
Szia. Én inszem előtt állok, de nekem is injekciót kell szúrnom. Nálam is előfordult legutóbb, hogy kijött egy kis folyadék. Azt nem tudom megmondani, hogy ez baj-e, de szerintem nem, én ettől függetlenül érzem, hogy szurkál és feszül a petefészkem, ebből én úgy gondolom, hogy érnek a tüszők, de majd pénteken kiderül akkor kell mennem uh-ra, hogy megnézzék mi a helyzet.
2021. máj. 12. 23:09
 4/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen neked is!

En csak hetfon megyek es meg nincs tinetem pedig napi 3 szurit szurok.

2021. máj. 12. 23:24
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit. Az nem jelent semmit, szerintem egyéni érzékenység ez is. Valaki érzi valaki nem. Biztosan hat az injekció neked is :) Sok sikert kívánok :)
2021. máj. 12. 23:41
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! En is neked!
2021. máj. 12. 23:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én már túl vagyok a lombikon, nálam is előfordult párszor, hogy visszajött egy pici folyadék, semmi baj nem volt belőle. Sőt olyan is többször volt, hogy véraláfutásos lettem, az is normális.

Érezni egyébként én sem éreztem semmit, pedig volt jó pár tüszőm, túl is stimuláltak. Olyannyira, hogy leszívás előtt a nagy része ki is lökődött, így leszívni csak 3at sikerült. A túlstimulációs tünetek viszont már nagyon fájdalmasak voltak. Úgyhogy igyál már most fehérjeport, ha esetleg eddig még nem tetted, hogy ezt elkerüld. Nekem nem mondták a klinikán, hogy kellett volna, így későn kezdtem el, de gyorsan hatott szerencsére...

Sok sikert 😊

2021. máj. 13. 01:14
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Remelem nalad is jol ment minden ☺️

2021. máj. 13. 09:35
 9/17 A kérdező kommentje:
Csak ha valaki ide téved es megnyugtatasra van szuksege. Ma voltam a stimulacio 8. Napjan ultrahanhon es 9 szep nagy tuszom van ( es mellette sok pici) a kezelő orvosom nagyon elegedett volt. Holnap tuszorepeszto. Ra ket napra leszivas.
2021. máj. 17. 22:06
 10/17 anonim ***** válasza:
3-ös vagyok. Szuper :) további sok sikert kívánok! Én vagyok az inszemes, nekem is hatott az injekció szerencsére, pedig nem nagy adagokat kaptam. Tegnap kellett szúrnom az ovitrelle-t, holnap pedig inszemináció.
2021. máj. 18. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!