Lombik injekció beadasa. Rosszul csinaltam?
Szia. Bekem inszem volt, de ugyanúgy szúrni kellett.
Igazából 1-2x Nekem is előfordult, de baj nem lett belőle, mert szépen értek a tüszőim.
Egyébként arra is gondoltam, hogy mielőtt beszúrod, a tűn már jön egy kis mennyiség a buboréktalanítás miatt és lehet csak az folyik szét.
Koszonom szépen! Most picit megnyugodtam.
Remelem sikeres volt az inszemed.
Szép estét!
Köszönöm szépen neked is!
En csak hetfon megyek es meg nincs tinetem pedig napi 3 szurit szurok.
Én már túl vagyok a lombikon, nálam is előfordult párszor, hogy visszajött egy pici folyadék, semmi baj nem volt belőle. Sőt olyan is többször volt, hogy véraláfutásos lettem, az is normális.
Érezni egyébként én sem éreztem semmit, pedig volt jó pár tüszőm, túl is stimuláltak. Olyannyira, hogy leszívás előtt a nagy része ki is lökődött, így leszívni csak 3at sikerült. A túlstimulációs tünetek viszont már nagyon fájdalmasak voltak. Úgyhogy igyál már most fehérjeport, ha esetleg eddig még nem tetted, hogy ezt elkerüld. Nekem nem mondták a klinikán, hogy kellett volna, így későn kezdtem el, de gyorsan hatott szerencsére...
Sok sikert 😊
Köszönöm szépen!
Remelem nalad is jol ment minden ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!