Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemináció előtt és után Ti...

Inszemináció előtt és után Ti milyen gyógyszert/injekciót kaptatok (írtak fel? ) Méhszájtágítással csináltak valakinek inszemet?

Figyelt kérdés
Én előtt eClostybegitet + tüszőrepesztőt kaptam csak, a dokim inszem utánra semmit nem javasol, mivel decemberben voltam már terhes, de mivel nagyon megfáztam ezért elment. Az inszemináció során kiderült, hogy nagy valószínűséggel azért nem sikerült spontán (+ az első gyermekünknél azért nem indult meg a méhszáj tágulása egyáltalán) mert valami rendellenesség van a méhszájamnál, túlzottan zár, mindkét nap tágítással tudta csak megcsinálni az inszemet. Valakinél volt már ilyen gond?

2013. szept. 10. 08:57
 1/9 anonim ***** válasza:

egyén függő ki mit kap, de a beavatkozás után már csak progi pótlás szokott menni. Nincs két egyforma eset, nem midnegy kinél mi a probléma stb.

Nem olyan ritka ez hogy tágitással kell csinálni, én hallottam már több ilyen esetről. Nem ezen fog mulni a sikeressége.

2013. szept. 10. 09:06
 2/9 anonim ***** válasza:

előtte closty, és repesztő szuri, utána duphaston, az utolsónál meg utrogestan.

nekem 4 volt, ezalatt többször voltak olyan lányok, akiknek tágítás kellett

2013. szept. 10. 09:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia, én előtte semmit nem kaptam, utána progeszteron pótlást, három sikertelen volt.

Az a tágítás nagyon fáj, nem?

2013. szept. 10. 23:28
 4/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, bocsi tüszőrepesztőt én is kaptam
2013. szept. 10. 23:28
 5/9 Kitty1977 válasza:
Ezeknek a gyógyszereknek volt mellékhatása?
2013. szept. 11. 07:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát! Nálam a tágítás nem volt egy fáklyásmenet, sajnos rendellenesség miatt kellett a beavatkozás ezért külön komplikálódott:-(
2013. szept. 12. 06:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Nálam nem volt semmi mellékhatása a gyógyszereknek (legalább is látható/érezhető nem!)
2013. szept. 12. 13:23
 8/9 anonim válasza:
nekem is tágítottak - iszonyúan fájt, de már túl vagyok rajta. ez volt az első inszem, de emiatt a tágítás miatt be vagyok rezelve az előttem álló többitől - ezért nagyon reménykedem a sikerben!
2014. máj. 2. 19:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos nekem egyik inszem sem sikerült tavaly, viszont február 11-én volt egy sikeres beültetésem, most 14 hetes kismmi vagyok. Ha tudtam vona, hogy ennyire nem gáz a lombik (igez, idő kell hozzá, meg sokat kell a klinikán üldögélni, de megéri!!) akkor ezzel kezdem. Anyagilag sem volt nagyon megterhelő.
2014. máj. 6. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!