Akiknek sikerül az inszemináció, azoknak általában hányadik alkalomra jön össze? Ismertek olyan oldalt, ahol találok statisztikát az inszeminációkkal kapcsoltban?
Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 20:33
1/12 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy leggyakrabban a 2. sikerül. Nekünk a 3. sikerült.
2/12 anonim válasza:
Statisztikát nem ismerek, nekünk elsőre sikerült.
3/12 anonim válasza:
Nekem is a 3. Sikerult.
Az ismerosomnek a 6.
5/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :)
2013. szept. 5. 10:49
6/12 anonim válasza:
Nekünk is az első sikerült, már 5 hónaposak az ikrek!
7/12 anonim válasza:
Nekünk is az első sikerült, és én is úgy tudom, a 2-3-dik szokott leggyakrabban sikerülni.
8/12 anonim válasza:
Az én inszemes kérdéesm van a tiéd mellett:-)
Az én dokim szerint 3 a max. amit érdemes csinálni; ha nem jön össze, akkor lombik.
Így én elég bizakodó vagyok... Én ahogy olvasgattam, itt már nagyon -nagy eséllyel összejöhet az első is!
A 2-3. nál még nagyobb az esély (hisz ha a 3.-nak sikerülnie kell, akkor tuti a 2-3. sikerül).
Viszont nem véletlenül támogat az OEP 6-ot, szóval ki tudja.......
Mondjuk hogy az első 3-ban meg szokás foganni.
9/12 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha lehetne tudni, hogy akiknek sikerül hán százaléknak az első, második stb.
Most volt a 2. inszemem.
2013. szept. 6. 20:30
10/12 Kitty1977 válasza:
Akinek volt inszeminációja kellett a munkáltatónak írni nyilatkozatot, hogy meddőségi kezelésen vesz rész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!